За вилу дали два милиона евра

Џиновићи ће се у луксузну вилу уселити крајем лета.

Србија 16.07.2017 | 16:11
За вилу дали два милиона евра
Популарни певач је почетком године купио плац на Дедињу, на којем је за неколико месеци никла луксузна кућа.

Фолк певач Харис Џиновић са супругом Мелином и децом Ђином и Каном десет година је живео у кући на Бановом брду која је у власништву Горана Бошковића, брата Данице Драшковић. Како је Горан одлучио да ту вилу прода, Харис је могао да заврши на улици, али се брзо снашао и купио плац на Дедињу где је саградио луксузну кућу.

Незванично, Џиновић је почетком године купио парцелу на Дедињу, а за свега пет месеци је изградио луксузну вилу која се процењује на два милиона евра. У елитном београдском насељу комшије су потврдиле да се Мелина и Харис ускоро усељују у нови дом.

"Виђали смо Џиновиће како долазе овде. Током градње куће Харис је скоро сваки дан долазио да надгледа радове и мајсторе који су радили. Није ништа препуштао случају, већ је желело да учествује у сваком делу градње. Чули смо да су изнајмили архитекту који се бавио целим уређивањем како спољашности тако и унутрашњошти дома", откривају комшије које живе у истој улици где ће се и Харис ускоро доселити.

Нови дом Џиновића, према процени грађевинских стручњака, вреди око два милиона евра.

"Горњи спрат је предвиђен за децу, док се у доњем делу дома налази пространи дневни боравак с огромном кухињом. Пошто је познато да Харис обожава да кува, његов услов је био да кухиња буде велика да би за своје госте могао да спрема омиљене специјалитете. Мелина је желела да има огроман гардеробер и посебну собу где би могла да стави све своје креације", рекао је извор близак Џиновићима.

Иначе, Харис и Мелина ће се са децом у овај дом уселити крајем лета када ће унутрашњост дома била у потпуности завршена. Хариса није био доступан на телефон како би потврдио ове наводе.

Извор: Ало

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Црни Груја

16.07.2017 14:27

Чуди ме да се нису преселили у Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендула

16.07.2017 15:12

Па њега само цигани слусају ,гдје би друго него у Бг !

Name

Није него

16.07.2017 15:38

Стисли су се, могли су и 3, тек би их тад народ волио и долазио на концерте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

16.07.2017 17:10

Није то плати он већ наивне будале које посећују његове концерте,а и ТВ репризирајући годинама концерте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

16.07.2017 18:21

Свака част , платио је онај ко ужива у мраку Срећно и честита. Одакле Данином брату купио му СПО

Name

Е

16.07.2017 18:42

И цигани су људи

Name

ап

16.07.2017 22:08

Ето кад неко каже да цигани немају права на добар живот,види се да има и може се.А госпођа је добар примјер као ловац на плијен или спонзоруша или једноставно,продала се за лову матором цигану још испаде модна креаторка.Још испаде бизнисменка а продала се цигану за лову,не може бити горе.Млађа од маторог око 25 г минимум

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хамо

17.07.2017 09:20

Власка посла увјек ми је био мрзак и нелици на цовјек бог те питај ста је није муслиман нити босанц нити босњак нити циган он је србин са дна каце коа кустурица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

18.07.2017 07:59

Неко поцне градит и у старе дане.