Филиповић пред СП: Играчи су незадовољни Савезом!

Капитен Србије Филип Филиповић рекао је уочи Светског првенства да је његова екипа незадовољна односом челних људи Ватерполо савеза према играчима.

Остали спортови 16.07.2017 | 09:30
Филиповић пред СП: Играчи су незадовољни Савезом!
"Постоји изузетно незадовољство играча због односа на релацији челници Савеза – играча. Али, одлука је да не причамо сада ништа пошто нас чека јако битно такмичење и не бисмо то били ми да кренемо сада нешто да коментаришемо и зато вас молим да било кога од играча не оптерећујете", рекао је Филиповић.

Он је рекао да је његова дужност да изнесе став играча, али да ће о томе више говорити када се заврши Светско првенство у Будимпешти јер им је сада потребан мир.

"Постоји толики камен у стомаку и можда не би било фер да смо отишли са том горчином. Ја сам рекао, постоји нешто, али сачекаћемо да се заврши Светско првенство, да то пробамо на најбољи могући начин да одрадимо. Требало је у неком другом духу да будемо испраћени", додао је капитен Србије.

Филиповић је навео и да се нада да се "неће превише причати о томе".

"Надам се да се неће превише причати о овоме, не треба нам медијска пажња, треба нам само мир кад већ немамо од стране других да макар имамо са ваше стране", поручио је Филиповић новинарима.

Он је рекао да је предстојеће Светско првенство јако битно.

"Идемо да освојимо Светско првенство, не да га одбранимо, не да играмо као олимпијски шампиони него као 13 момака са овим стручним штабом који имају жељу да се доказују, да играју и да покажу да се у Србији игра квалитетан ватерполо", рекао је Филиповић.

Светско првенство одржаће се од 15. до 30. јула у Будимпешти, а Србија брани титулу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар