Хаси: Могли смо проћи и горе!

Тренер Олимпијакоса Бесник Хаси није најзадовољнији што је потенцијални ривал његовог тима у трећем колу квалификација за Лигу шампиона Партизан.

Фудбал 15.07.2017 | 18:15
Хаси: Могли смо проћи и горе!
Црно-бели прво треба да заврше посао против Будућности, пре окршаја са братским клубом свог највећег ривала.

Олимпијакос је прошле сезоне неочекивано елиминисан управо у трећој рунди квалификација од Хапоел Бер Шеве из Израела, па је Хаси опрезан оучи потенцијалног дуела са српским шампионом.

"Могли смо да прођемо горе, али и боље на жребу. Важно је да останемо концентрисани. Имамо добар тим, квалитетне фудбалере. Нови играчи полако улазе у ритам, атмосфера је одлична", рекао је Хаси.

С обзиром на победу Партизана у Хумској од 2:0, фудбалска јавност је већ прежалила Будућност и види црно-беле као ривала грчког великана, иако је остао реванш у Подгорици у уторак.

"Добро познајемо Партизан, поштујемо српског шампиона. Предност Партизана је што ће иза себе имати два меча у другом колу. За нас је добро што је први меч у гостима, а реванш пред нашим навијачима. Сада ћемо да се фокусирамо на Партизан, у овој фази такмичења сваки противник је тежак", додао је Албанац са клупе Олимпијакоса.

Хаси је родом из Ђаковице, као играч је наступао за Динамо Панчево, Приштину, Загреб, Генк, Минхен 1860, Андерлехт, Локерен и Сркл Бриж. Тренерску каријеру је градио управо у Белгији, почео је као помоћни тренер Андерлехта чији је шеф стручног штаба био 2014-2016. Прошле године је кратко водио Легију, а Олимпијакос је преузео у јуну.

Утакмице трећег кола квалификација за ЛШ су на програму 25/26. јула и 1/2. августа, а Партизан ће бити домаћин првог сусрета, уколико у међувремену елиминише Будућност.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар