Дарко Ковачевић о Партизану: Фудбал, а не рат!

Чувени нападач, сада функционер Олимпијакоса, најавио је двомеч против црно-белих из угла Атињана.

Фудбал 15.07.2017 | 17:15
Дарко Ковачевић о Партизану: Фудбал, а не рат!
Најзвучнији могући ривал ипак стиже у Хумску. У оквиру 3. кола квалификација за Лигу шампиона, Партизан ће пред својим навијачима дочекати Олимпијакос, под условом да претходно оправда улогу фаворита у реваншу против Будућности.

У разговору за агенцију Бета о том двомечу, своја очекивања изнео је и Дарко Ковачевић, некадашњи центарфор Звезде, Сосиједада, Јувентуса и Олимпијакоса, који је сада функционер клуба из Пиреја.

У својству саветника председника клуба, некадашњи репрезентативац рекао је да очекује да фудбал буде у првом плану потенцијалног двомеча.

"Нема потребе за инцидентима, ми само играмо фудбал, не идемо у рат. Очекујем добру атмосферу у дуелима два клуба", рекао је Ковачевић агенцији Бета.

Донедавно убојити нападач рекао је да очекује тежак дуел са Партизаном.

"Олимпијакосу је у интересу да се пласира у Лигу шампиона и фаворит је против Партизана, али то је само на папиру јер у данашњем фудбалу нема лаких противника. Једноставно, мој интерес и интерес свих у Олимпијакосу је да прођемо даље", рекао је Ковачевић.

Он је навео да је Олимпијакос направио добру екипу, а посебно је издвојио Јагоша Вуковића, Емануела Еменикеа и Вадиса Ођиђа-Офоеа.

"Направили смо добру екипу, имамо доброг тренера, али неће бити лако и не смемо да се опуштамо", истакао је некадашњи репрезентативац Југославије и додао да очекује још појачања у предстојећем периоду.

Према његовим речима, гостовање у Београду неће бити нимало лако.

"Знамо како је играти у Београду, веома је тешко против Црвене звезде и Партизана. Треба да будемо концентрисани и покажемо квалитет, а надам се да већ у првој утакмици можемо до повољног резултата", рекао је Дарко Ковачевић.

Партизан прво чека реванш са екипом Будућности у другом колу квалификација. Прва утакмица завршена је победом црно-белих са 2:0, а реванш је у четвртак.

Ако прође, Партизан ће у првој утакмици бити домаћин Олимпијакосу 25. или 26. јула, док ће се реванш играти седам дана касније у Атини.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар