Хаваји: Људи блокирани у згради

У пожару који је избио у 36-спратној згради у Хонолулуу у америчкој савезној држави Хаваји блокирано је неколико особа, јавили су данас локални медији.  Очевици су изјавили да је пожар избио на неколико спратова зграде "Марко Поло".

Свијет 15.07.2017 | 09:40
Хаваји: Људи блокирани у згради
Локални медији наводе да су амбулантне службе збринуле неколико особа. Ватрогасне службе су саопштиле да је неколико особа блокирано у својим становима.

На 26. спрату пронађено је троје погинулих, казао је медијима шеф ватрогасаца Мануел Невес. Додао је да има дојава о људима који су заробљени у својим становима.

Више од 100 ватрогасаца бори се с ватром, док хитне службе збрињавају људе на мјесту догађаја.

Досад је најмање 12 људи затражило помоћ љекара, док је двоје превезено у болницу, објавио је лист Хонолулу Стар-Адвертисер.

Због тог пожара у стамбеном комплексу са 568 апартмана и пословним просторима затворена је главна саобраћајница испред самог стамбеног комплекса, извијестила је полиција путем Тwиттера.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Карадоз

15.07.2017 08:09

Кад су градили облакодере нису узимали варијаблу позара. Однсоно јесу, имају они оне прскалице које се аутоматски пале али ако има струје па пумпе раде, медјутим кад је позар струје нема ....а мердевине кратке...

ОДГОВОРИТЕ