У Паризу веома добри разговори

Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да је током посете Паризу имао веома добре разговоре с француским председником Емануелом Макроном о трговини, војсци и безбедности.
 
 

Свијет 14.07.2017 | 20:45
У Паризу веома добри разговори
Трамп је написао на Твитеру да је имао "сјајне разговоре" о трговини, војсци и безбедности и захвалио је Макрону што га је угостио у Паризу на прослави Дана пада Бастиље.
 
Навео је да ће две земље заједно радити на "уништавању терористичких организација, њихових сигурних зона, финансирања и идеологије".

"Америка и Француска никада неће бити поражене и подељене", написао је Трамп.

Председник САД је био почасни гост на овогодишњој војној паради, када се такође обележавала стогодишњица уласка Американаца у Први светски рат. Трамп је аплаудирао током параде на којој су промарширале разне француске војне јединице. У једном тренутку Трамп је салутирао групи америчких маринаца и војника који су учествовали у француској церемонији.

Током дводневне посете Паризу Трамп је обишао са Макроном Палату Инвалида где је сахрањен Наполеон Бонапарта, и имао с француским председником и његовом супругом приватну вечеру у ресторану на врху Ајфелове куле коју је припремио лично шеф Ален Дикас.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тоw39

14.07.2017 21:00

Вала бас се Мелани загледала у младог Макарону :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Меланија

14.07.2017 22:01

Их ! А што и не бих!?