Сви варају, само Наташа признаје

Када је поп певачица Наташа Беквалац у једној ТВ емисији испричала да је у прошлости била неверна свом партнеру, десиле су се две ствари.

Србија 14.07.2017 | 08:21
Сви варају, само Наташа признаје
Најпре, прво јавно признање за неверство у вези, а још важније за ову причу, питање да ли је Ната варала бивше момке или бивше мужеве. Данас, Беквалчева ужива у романси са ИТ стручњаком Луком Лазукићем и како каже, након два пропала брака и шарања са стране, и „даље верује у праву и искрену љубав“.

Али, пре него што ће Беквалчева изнети ово признање, љубавне преваре многих познатих таблоиди су у потпуности разоткрили, али и тада, домаће јавне личности су упорно одбијали да признају да нису били верни својим партнерима. Пођимо од најсвежијег примера.

Троугао Лукас-Јарић Соња

Љубавни троугао, Соња-Лукас-Јарић, на концу приче добио је неочекивани расплет. Од наводне тајне и страствене романсе, препуне пикантних детаља којих се ни холивудска продукција не би постидела, остало је - скоро па ништа.



Наиме, како се писало, романса је прекинута оног тренутка када је Лукас, у стилу тајног агента, а уз помоћ мобилног телефона, открио „где, са ким, и како ватрено га је“ Соња варала.



Јарић се само једном огласио кратким саопштењем да је „та прича глупост“, Соња мудро ћути, а једнио је Лукас на крају баладе изашао као победник, са „новом девојком у лику извесне Браниславе из Лознице, а наводно ће ова романса добити хепиенд, само да садашњи муж Лукасове девојке пристане да јој да развод.

Ана Севић и Дарко Лазић

Брачни пар Севић-Лазић постао је колатерална штета настала из скандала брачног пара Вуксановић.



Наиме, по писању таблоида ни Лукас није био веран Соњи, а наводно ју је варао са певачицом Аном Севић. Ана ни у једном тренутку није реаговала на ова писања, као ни њен супруг Дарко Лазић, о чијем су неверству таблоиди писали годинама.

Фудбалери скупо платили неверство

Милан Бишевац, фудбалер италијанског Лација, нашао се у необраном грожђу, када је његова наводно бивша љубавница Божана Вујиновић из освете, објавила њихове фотографија на Инстаграму. Превару није признао, али је бањалучку старлету наводно тужио за изнуду новца. Његов колега, Бане Ивановић, наводно се виђао са Маријаном Матеус, сваки пут када је дизајнерка била у Лондону. Међутим, највећи скандал десио се фудбалеру Ненаду Јестровићу, када га је анонимна девојка уценила због секс снимка.

На задњем седишту Карићевог „хамера“

За многе, па и Јелену Карлеушу, како је сама много пута наглашавала, брак са Бојаном Карићем, чланом једне од најбогатијих породица у Србији, као да се није ни догодио.



Највероватније, због чињенице што је трајао свега три месеца. Разлог развода, било је Карлеушино наводно неверство са телохранитељем, са којим је опет наводно ухваћена на делу. Тачније, како се тада писало, певачицу су Карићи ухватили док је размењивала нежности са телохранитељем на задњем седишту породичног „хамера“. А све ово, наводно.

До данас, Карлеуша не одустаје од приче да је ова афера „чиста намештаљка“.

Муж, љубавник, кум

 Певачица Дара Бубамара недавно је била у центру медијске пажње када је један таблоид објавио њене наге фотографије које је, како је касније инсистирала, слала тадашњем супругу Милану Кесићу.



Наводно, слала их је љубавнику, неименованом младом репрезентативцу, а уместо да призна превару, Дара је пажњу медија усмерила на свог бившег кума и пријатеља, ког је оптужила да је спорну преписку и фотографије доставио новинарима.

Данас је Дара срећно разведена жена, а након брака са угоститељем из Париза, певачица се кратко забављала кошаркашем Душком Бунићем, а сада је наводно у вези са хрватским бизнисменом.

Ни трећа срећа

Ако је веровати писању таблоида, ни трећи брак није донео срећу поп певачици Каји Остојић.



Пре две године, јавност се забављала причом да се Каја виђа са 13 година млађим „орлићем“ Вукашином Јовановићем, сваки пут када млади спортиста дође у Брисел, где Каја живи. Певачица је тада негирала ове наводе, инсистирајући на причи да је са „Вукашином само у пријатељским односима“, чак и онда када су се на интернету појавиле њихове фотографије на којима су загрљени.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

пунто

14.07.2017 07:10

Мени је најсмјесније било кад је Карлеуса изјавила да се за Карица удала из љубави,исто тако и за Тосица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

14.07.2017 10:13

Нема ту варања, то је имовина са којом она располазе, а зена нија цовјеково власниство, па да је мозе продати и слицно.