Милојевић: Тешко је, али браво за моје момке!

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је увек тешко када се испусти предност у зауставном времену, али је и похвалио и честитао својим играчима.

Фудбал 14.07.2017 | 08:45
Милојевић: Тешко је, али браво за моје момке!
"Знате шта, једна утакмица коју смо, хајде да кажем, апсолутно контролисали. Они су играли са једним густим блоком од четири, пет играча који се добро бранио. Тражили смо простор да пробијемо, играли на стрпљење. Имали смо полушанси из којих смо могли да постигнемо гол, а Иртиш је претио из прекида. Код резултата 1:0, апсолутно смо контролисали утакмицу", рекао је Милојевић.

Српски вицешампион био је бољи ривал на мечу у Павлодару, имао је и предност до буквалног последњег минута, али га је онда непромишљен потез Душана Анђелковића кошта тријумфа.

"Јако је тешко када у надокнади примите гол, а имате позитиван резултат. Мислим да смо доста коректно одиграли утакмицу, али има места за напредак. Иртиш је у фул сезони, игра константно, а код нас, за разлику од Флоријане, су била два нова играча – Јовичић ии Канга. За Кангу могу да кажем да је нови играч јер није прошао са нама припреме. Честитао бих својим играчима, подижемо игру из утакмице у утакмицу- Браво за моје момке, показали су карактер, ништа није готово, и да је било другачије не би било готово јер се друго полувреме игра у Београду", јасан је био Милојевић.

Тренер Београђана није желео да прича о шансама Казахстанаца у реваншу за седам дана.

"Добро је питање, али не могу ја да кажем, видећемо у Београду колико Иртиш има шансе. Мислим да је нисам од оних који би издвајао посебно играче. Види се да су компактна екипа и да су сви играчи добри као целина".

Црвено-бели су до 5.300 километара удаљеног Павлодара путовали нешто више од осам сати, са стајањем да би досули гориво, пре него што су тек око 02.30 по локалном времену стигли у хотел, односно да се само 16 сати касније, без тренинга, нађу на терену.

"Ја не бих да причам о томе, ја бих да причам о утакмици сада. И пре него смо кренули сам рекао да то не може да буде никакав разлог јер смо професионалци и морамо за клуб да дамо све. Што се тиче, јесте напоран, али то је наш посао, то је наш живот и морамо са тиме да се носимо", казао је он и још једном скренуо пажњу свима који прате и воле Црвену звезду.

"Морате да схватите, не може тим да се прави једним потезом, тренингом или анализом, треба времена, стрпљења. Ми смо променили тандем са Ле Талеком И Савићем. Играчи треба да познају један другог. То се нама десило па можемо да кажемо да је жал, али је Иртишу опет то донело срећу. То је индивидуална грешка која се једноставно деси И један лош тренутак. Не може да баци у сенку добро функционисање задње линије током целе утакмице".

Реванш дуел на програму је наредног четвртка на стадиону 'Рајко Митрић', док је жреб за трећу рунду у петак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар