Звезда отплатила 6,5 милиона евра дуга!

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић саопштио је да је клуб званично умањио свог дуг за 6,5 милиона евра.

Фудбал 13.07.2017 | 20:15
Звезда отплатила 6,5 милиона евра дуга!
Терзић је на недавној Скупштини клуба најавио да ће Марфин банка опростити клубу 5,5 милиона евра, након што уплати милион.

Неколико сати пред гостовање Иртишу у Казахстану у другом колу квалификација за Лигу Европе Терзић је потврдио да је ово решено и званично са банком, а иплаћен је и дуг на име пореза.

"Задовољство нам је да можемо обавестити звездашку јавност да смо испунили оно што смо на скупштини нашег клуба обећали. Данас смо кипарској Марфин банци платили милион евра и тиме испунили услов да нам банка отпише преостали дуг од 5,5 милиона евра што су они данас и урадили. Такође, ове недеље смо платили Пореској управи Републике Србије више од милион евра у складу са прописима заосталих обавеза и тиме показали да смо одговоран клуб који у потпуности функционише у складу са законима Републике Србије. Напомињем, да смо поменути износ од два милиона евра приходовали из иностранства као тржишно оријентисана компанија и тако одговорно ћемо и наставити, путем потпуне финансијске стабилизације клуба", саопштио је Терзић у Павлодару.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар