Видић испрозивао Дару Бубамару

Познати креатор Саша Видић увек отворено говори о дешавањима на естради, па је тако на питање ко га нервира, добро испрозивао Дару Бубамару.

Србија 13.07.2017 | 14:15
Видић испрозивао Дару Бубамару
"Нервирају ме ти препаљени. Ужасно ме нервира та бахатост са торбама, колима, са тим паркирањима. Ево рецимо Дара, није она звезда, не мени, него није у Београду.

Она са својим речником и понашањем треба да буде у неком тамо селу, одакле је, да не уђе у Београд. Овде може да дође само код лекара. Београд је постао сељана и нажалост такви људи су завладали", био је и више него искрен Саша Видић и додао:

"Сигуран сам да и мене мрзе, али ја чак не могу ни да набројим имена тих људи. Знам само Верицу Ракочевић и Сузану Перић, остале не знам".

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Исто у Бања Луци

13.07.2017 13:06

Само што су код нас у Бања Луци највећи примитивци политичари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исто

13.07.2017 20:07

Исто је у оба Сарајева. Сељадија на власти, сељадија на естради. Нашем предсједнику идол је Митар Мирић. Зна сав његов репертоар а посебно: "Не може ми нико ништа, јачи сам од судбине". То му дође као химна. Наука треба добро изанализирати његов ментални склоп. Становништво убрзано напушта земљу, остатак народа једва гута а баја пјева и носа лову час у Србију час из Србије. Борци увелико већ умиру што од глади што од карцинома а баја у једну руку микрофон у другу пиву. Ја мислим да он уопште не зна како је доле. Спаси Боже барем кога можеш.

Name

Брзи

14.07.2017 16:35

Изгрди он Дару ко дама стене.