ЛШ: Изаберите противника Партизана!

Жреб за треће коло квалификација за Лигу шампиона одржаће се у петак. Ово су могући ривали црно-белих. Кога бисте ви волели да извуку црно-бели?

Фудбал 12.07.2017 | 23:45
ЛШ: Изаберите противника Партизана!
Партизан ће, под условом да елиминише Будућност из Подгорице (у првом мечу било 2:0), већ у петак сазнати евентуалног противника у 3. колу квалификација за Лигу шампиона.

Најзвучнија имена су Олимпијакос и бивши првак Европе Селтик. Уколико црно-бели извуку грчког шампиона, тај дуел би због добро познате нетрпељивости двеју навијачких група, био много више од фудбала. Уз то, црвено-бели имају богато искуство играња у Европи.

Од свих могућих ривала, само је Олимпијакос "усамњен" и прикључује се жребу у трећем колу, баш као и Славија из Прага, односно румунски Виторул, који су заједно са Партизаном међу неповлашћенима.

Ако "парни ваљак" не добије Олимпијакос за противника, онда ће му супарник бити неко од клубова који такође играју у 2. колу квалификација за Лигу шампиона. Под условом да не буде изненађења, могући ривали су: Селтик (Шкотска), Салцбург (Аустрија), Копенхаген (Данска), Лудогорец (Бугарска), БАТЕ (Белорусија), Легија (Пољска), АПОЕЛ (Кипар), Марибор (Словенија) и Карабаг (Азербејџан).

ПОВЛАШЋЕНИ

Олимпијакос
Селтик - Линфилд
Ред Бул Салцбург - Хибернијанс 
Копенхаген - Жилина
Лудогорец - Жалгирис
БАТЕ - Алашкерт
Легија - ИФК
АПОЕЛ - Диделанж
Марибор - Зрињски
Карабаг - Самтредија 

НЕПОВЛАШЋЕНИ:

Малме - Вардар
Астана - Спартакс Јурмала
Партизан - Будућност 
Ријека - ТНС 
Розенборг - Дандалк
Шериф - Кукеши
Хапоел - Хонвед
ФХ - Викингур
Славија
Виторул

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар