Јефтин шоу Флојда и Конора: "Пљување" са осмјехом!

Више од 10. 000 људи присуствовало је првој званичној прес конференцији Флојда Мејведера и Конора Мекгрегора уочи борбе века.  Мекгрегор и Мејведер: "Завршићеш без свести!" Пале прве "прозивке" пред борбу године, како је многи називају.

Остали спортови 12.07.2017 | 22:45
Јефтин шоу Флојда и Конора: "Пљување" са осмјехом!
Најбољи велтер боксер свих времена и тренутно најпопуларнији ММА борац ће се соучити у Лас Вегасу у највећем боксерском обрачуну данашњице.

У уторак су почели своју четвородневну промоцију борбе која је одмах прерасла у међусобне прозивке и претње, у карактеристичној боксерској предигри чији је циљ пре свега да привуче публику.

Коначно су се суочили "очи у очи"!

Борба године, бар из шоубиз аспекта, најављена је прес конференцијом на којој су се вербално сукобили непоражени боксерски шампион Флојд Мејведер и првак лаке категорије УФЦ-а Конор Мекгрегор.

Пред више од 10000 навијача у "Стејплс Центру", у Лос Анђелесу (где ће бити и одржана борба 26. августа), почела је и званична турнеја "рекламирања" овог догађаја који ће се свима добро исплатити.

Ирски борац, који је стигао у оделу, наругао се избору одеће свог ривала.

"Дошао си у тренерци, немаш новца ни за право одело....", казао је Мекгрегор и додао: "Та нула (Мејведер нема пораз прим. аут) мора нестати. Нокаутираћу те унутар четири рунде, запамти моје речи, бићеш потпуно без свести. Играћу се са тобом у рингу!".

У сукобу која је била више представа за навијаче и Мејведер је био "оштар".

"Нокаутираћу ову ку**у! Имам довољно искуства и снаге да га разбијем!"

"Избрисаћу његову "нулу". Он је сје*ан, има мале ноге, мало тело, малу главу. Нокаутираћу га у прве четири рунде, остаће без свести. Играћу се с тобом у рингу. Дошао си у тренерци, немаш новца ни за одело", покренуо је лавину увреда пргави ИрацМекгрегор.

Наравно, најпопуларнији Амерички боксер му није остао дужан, а остао је веран свом надимку "Новац" (Монеy) и са ривалом се поредио кроз бројке.

"Он је борац од седам цифара, добро изгледа за ноког борца од седам цифара. Ја изгледам добро за борца од децет цифара. Разбићу га. Нисам борац од пре 20 година, ни од пре десет, чак ни онај из 2015. Сада сам старац, али имам довољно снаге да га разбијем. Нокаутираћу ову ку*ку!", рекао је Мејведер.



Мејведер има скор 49-0 у каријери, а био је шампион света у пет различитих категорија. Последњу борбу имао је 12. септембра 2015. када је победио Андреа Берта.

Само од чувене борбе са највећим ривалом Манијем Пакјаом је зарадио 100 милиона долара, а у каријери око 700.

Мекгрегор има скор 21-3 у ММА, а једини је УФЦ шампион у две различите категорије. Мејведер га је прозивао за новац јер му је највећа зарада три милиона долара за реванш са Нејтом Дијасом прошлог августа, а у каријери је зарадио укупно 34 милиона.

Последњу борбу је имао 12. новембра 2016. када је техничким нокаутом савладао Едија Алвареза.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар