Леонардо: Данас се завршава моја ера овдје!

Бразилац Леонардо најавио је одлазак из Партизана после утакмице против Будућности у уторак увече преко Инстаграма.  Леонардова последња утакмица у Партизану?! Најбољи фудбалер Партизана Леонардо на Инстаграм профилу оставио поруку: "Волим вас Гробари, моја ера овде је завршена".

Фудбал 12.07.2017 | 18:15
Леонардо: Данас се завршава моја ера овдје!
Леонардо је постигао други гол у победи црно-белих од 2:0 у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Он је гол прославио испод јужне трибине са натписом "Овде сам само због вас навијача" на мајици испод дреса, а после меча је истакао да није истина да је тражио милиона евра од клуба, те да само челници знају да ли остаје.

"Само сам желео оно што је моје, што ми је узето да дају некоме другом. Волим вас навијачи, знам да сте дошли на стадион да ме понизите, али ја сам дошао да вам кажем да ми је жао и да вас волим. Жао ми је због свега, данас се завршава моја ера овде. Ја пре свега волим фудбал. Желим да знате да ми новац никад није био на првом месту у животу. Захваљујем се Богу што ми је омогућио овакву радост и да је доносим овим људима. "Гробари" волим вас до краја", написао је Леонардо на Инстаграму.

Хоће, неће, хоће, неће, неће, неће, хоће, хоће, враћа се, не враћа се, иде, остаје...

Овако би, упрошћено, изгледала прича о Бразилцу Леонарду и његовом боравку у Партизану. Од прошлог лета када је стигао међу црно-беле, Лео је постао један од љубимаца навијача, дао је немерљив допринос освајању "дупле круне", али откако се вратио са одмора његово незадовољство НЕЧИМ није утихнуло.

Леонардо је заиграо против Будућности у првој утакмици 2. кола квалификација за Лигу шампиона и одмах је дао гол (црно-бели су победили 2:0), али је после меча дао изјаву за новинаре која је оставила много простора за тумачења, закључке, претпоставке...

Да ли су све дилеме отклоњене његовом објавом на Инстаграм профилу, написавши: "Данас се завршава моја ера овде".

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар