Крагујевац: Не престаје криза

Полиција и даље преговара са тројицом мушкараца који су се наоружани затворили у подрум у згради у крагујевачком насељу Бубањ.

Србија 12.07.2017 | 08:58
Крагујевац: Не престаје криза
Полиција је током ноћи и јутрос наставила преговоре о мирном рјешавању овог случаја, а према незваничним подацима, предати су јој аутоматска пушка и бомба.

Станари околних зграда су јуче у раним вечерњим часовима замољени да уђу у своје станове, јавио је “Блиц”.

Министарство унутрашњих послова саопштило је јуче да су се тројица младића, од којих је за једним расписана потјерница због сумње за покушај убиства 2014. године, затворили у подруму једне зграде у Крагујевцу, а код себе су имали бомбе и аутоматску пушку.

Тридесетшестогодишњак, за којим је расписана потјерница, јуче је обавијестио Полицијску управу у Крагујевцу да жели да се преда, међутим након тога је одустао.

Он је са осамнаестогодишњаком и још једним малољетним младићем који су се, по свему судећи, солидарисали са њим, затворио у подруму зграде и не жели да се преда.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Полако,

12.07.2017 07:31

Блокирати доступе ,када изгладне, тада мозак другације функционира,организам поциње тросити унутрасње резерве ,валда це се добро заврсити. стрпљење само треба имати:то вам је несто ,као када идете у лов.

ОДГОВОРИТЕ