ЛЕ - Рачић: У Павлодар по победу!

"Поставили смо пред себе јасан циљ, а то је пласман у треће коло квалификација и урадићемо све да га остваримо", каже Урош Рачић, фудбалер Црвене звезде.

Фудбал 12.07.2017 | 12:45
ЛЕ - Рачић: У Павлодар по победу!
Фудбалер Црвене звезде Урош Рачић рекао је да његова екипа иде на победу у првом мечу против казахстанског Иртиша како би реванш у Београду дочекала са што бољим резултатом.

"Не знам како ће пут утицати на нас, чека нас дуг лет. Такође, друга временска зона нам неће пријати, али то су све ствари на које не можемо да утичемо и зато не смемо да дозволимо да нас поремете. Надам се да ћемо брзо по слетању да се привикнемо на време", рекао је Рачић за сајт клуба.

Фудбалери Звезде у четвртак од 16.00 гостују Иртишу у првом мечу другог кола квалификација за Лигу Европа.

"Што се тиче самог противника, од раније заиста ништа не знам о њима. Анализирали смо их са стручним штабом, видим да играју специфичну формацију, доста другачију од наших екипа, али мислим да нам то неће представљати проблем. Добро се спремамо и идемо на победу", рекао је Рачић.

Он је додао и да му је драго што црвено-бели први меч играју у гостима.

"Поставили смо пред себе јасан циљ, а то је пласман у треће коло квалификација и урадићемо све да га остваримо. Лично ми је драго што се први меч игра на страни, имамо прилику да остваримо добар резултат и да у реванш на нашем стадиону уђемо мало растерећенији", рекао је Рачић.

Свој европски деби Рачић је забележио прошле недеље у реванш мечу са Флоријаном на Малти.

"Много сам срећан што сам на својој првој европској утакмици одиграо свих 90 минута, то ми заиста много значи за самопоуздање. Задовољан сам партијом коју сам пружио на Малти, лепо сам сарађивао са Ле Талеком у везном реду. Причали смо и после меча, обојица смо задовољни и надамо се да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи", рекао је Рачић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар