Вучићев кабинет обезбједио Звезди најјачи састав!

Фудбалски клуб Црвена звезда успео је да реши проблем са визама својих странаца, па ће у најјачем саставу играти у Казахстану против Иртиша.

Фудбал 11.07.2017 | 19:15
Вучићев кабинет обезбједио Звезди најјачи састав!
Ричмонд Боаћи, Гелор Канга, Абрахам Фримпонг и Џон Руис су по скраћеној процедури у Будимпешти добили визе па ће чартер летом ићи са осталим саиграчима у Казахстан.

Клуб се због тога захвалио председнику Србије Александру Вучићу.

"Играчи Црвене звезде: Боаћи, Канга, Фримпонг и Руиз, данас су по скраћеној процедури добили визе за Казахстан у њиховој амбасади у Будимпешти и сутра путују за Павлодар чартер летом са свим осталим играчима. Овом приликом ФК Црвена звезда жели да се захвали кабинету председника Александра Вучића уз чију помоц су визе добијене И посебно саветнику председника господји Тањи Јовић", рекао је генерални директор клуба из Љутице Богдана Звездан Терзић. 

Звезда се у понедељак жалила на лошу организацију у казахстанском фудбалском савезу јер за споменута четири играча играча нису могли да добију визе ван аеродрома у Астани. Астана је 400 километара ваздушном линијом од Павлодара, а Боаћи, Канга, Руис и Фримпонг би морали дан раније у Астану летом преко Франкфурта. 

Осим у Астани, могли су да добију визе и преко амбасаде у Будимпешти, али је проблем што стандардна процедура траје 15 дана. 

Проблем је решен, па ће сви играчи чартер летом у среду отпутовати у Казахстан. Прву утакмицу квалификација за Лигу Европе Звезда против Иртиша игра у четвртак од 16 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар