Руни: Евертон прије Кине због репрезентације!

Искусни нападач Вејн Руни верује да ће повратком у Евертон и добрим играма поново заслужити позив у репрезентацију Енглеске.

Фудбал 13.07.2017 | 10:00
Руни: Евертон прије Кине због репрезентације!
Руни, са 53 гола најефикаснији у историји "Гордог Албиона", није играо за Енглеску од прошлог новембра у меча против Шкотске, пре свега јер је изгубио минутажу у Манчестер Јунајтеду.

"Као што је познато, волим да играм за репрезентацију. Селектор Саутгејт је донео одлуку, као и менаџер Јунајтеда Мурињо... Нисам био на нивоу на којем сам навикао и мислим да не можеш да играш за државни тим уколико ниси стандардан у клубу. Речено ми је да ћу се вратити када будем опет играо, врата су ми отворена", рекао је Руни. 

Репрезентација је била и један од разлога зашто Руни није хтео да после Манчестер Јунајтеда прихвати богату понуду из Кине. 

"Желим дрес Енглеске. Да сам отишао у Кину онда не би било ништа од тога. Није исправно да из Кине размишљаш о репрезентацији", закључио је Руни. 

Руни је у недељу комплетирао повратак у матични Евертон после 13 година на Олд Трафорду, где је достигао висине и освојио све што се могло освојити.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар