Наташа Беквалац сама и нервозна

Певачица због наступа отпутовала на Црногорско приморје, али с њом овај пут у авиону није био Лазукић, што јој је баш тешко пало.

Србија 10.07.2017 | 07:56
Наташа Беквалац сама и нервозна
Наташа Беквалац се, за дивно чудо, коначно раздвојила од свог новог дечка Луке Лазукића и оставила га самог у Београду на неколико дана.

Певачицу је виђена на аеродрому „Никола Тесла“ док се чекирала за лет у Тиват. Не само да се сама намучила с коферима већ Лука није био ту да с њом испред зграде запали цигарету и цмаче је по лицу.



Бар је тако било досад, јер у последњих пет месеци нигде нису путовали једно без другог и навикли смо да их заједно затичемо на аеродрому. Прво су се проводили у Амстердаму, затим у Грчкој, а онда и на Ибици, одакле носе најлуђе утиске.

Повод за Наташин одлазак у Црну Гору је њен наступ у једној популарној будванској дискотеци, коју је попунила до последњег места.

Међутим, џаба јој популарност кад у близини није било бизнисмена и некадашњег кошаркаша да је бодри из сепареа и шаље јој страствене пољупце. Иако је наступ од почетка до краја професионално одрадила, по њеном расположењу видело се да јој је фалио Лука.

Беквалчева се, иначе, похвалила другарицама да ће ускоро због заказаних тезги недељу дана боравити на Црногорском приморју и да ће с њом све време бити Лука, у супротном, не би толико дуго издржала без њега.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Када

10.07.2017 06:20

Када год се спомену Натаса и Лука ухвати ме мука...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Натаса

10.07.2017 11:24

Ако ти је мука,поједи главицу лука..