Челси понудио колико и Јунајтед - 85.000.000!

Шампион Премијер лиге изједначио понуду "ђавола" за најтраженијег нападача!

Фудбал 08.07.2017 | 14:00
Челси понудио колико и Јунајтед - 85.000.000!
Чинило се да је готово и да ће Ромелу Лукаку за 85 милиона евра дефинитивно отићи у Манчестер јунајтед, али његов бивши клуб очигледно не жели лако да одустане.

Напротив!

"Би-Би-Си" јавио је у петак увече ексклузивну вест, да је Челси одлучио да изједначи понуду коју је Јунајтед већ послао Евертону, али уз услов да играчев агент, контроверзни Мино Рајола, добије мање новца!

Док се Јунајтеду и Жозеу Мурињу жури да доведе Лукакуа пре одласка на америчку турнеју (недеља), Челси је остао доследан жељи да врати Белгијанца, на чему је радио од почетка прелазног рока.

Уосталом, и Лукакуу је Челси 2011. био први клуб после матичног Андерлехта. Неколико пута је истицао да му је одувек био сан да носи "плави" дрес и да жели да га носи успешно. То није био случај у његовом претходном боравку у клубу, па га је Жозе Мурињо 2014. продао Евертону за 28 милиона фунти.

Португалац би сада да га врати код себе (као и Немању Матића), али се очигледно веома пита и клуб са Стамфорд бриџа.

Да је Лукаку решен да оде у један од ова два тима постало је познато још у марту, када јеодбио највећу понуду у историји клуба са Гудисона, уз објашњење да не жели да остане на истом нивоу и да хоће да се поправи".

Као што је наведено, Челси јесте (био) при Лукакуовом срцу, али је и Рајолина улога у послу огромна, а он ће очигледно "навијати" за гиганта са Олд Трафорда.

Познати агент са Манчестер јунајтедом изузетно послује од доласка Жозеа Муриња, па је само у последњих 12 месеци на Олд Трафорд довео три своја клијента - Златана Ибрахимовића, Пола Погбу и Хенрика Мкитаријана.

Челси је, дакле, рекао своје, као и Јунајтед, а ускоро ће и коначни одговор дати и нападач, који је тренутно у Лос Анђелесу, на одмору са Погбом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар