Трамп прихватио Путинов демант

Амерички председник Доналд Трамп прихватио је уверавања руског лидера Владимира Путина да се Москва није мешала у америчке изборе, изјавио је данас шеф руске дипломатије Сергеј Лавров.

Свијет 07.07.2017 | 22:14
Трамп прихватио Путинов демант
„Председник Трамп је казао да је чуо јасне изјаве Путина о томе да су 'оптужбе о мешању' неистините и да руске власти нису интервенисале и прихватио је то”, казао је Лавров, након сусрета двојице лидера у Хамбургу на маргинама самита Г20, пренео је АФП.

Он је потврдио да су Путин и Трамп договорили примирје на југозападу Сирије, које ће ступити снагу од 9. јула.

Према том договору, Москва и Вашингтон ће обезбедити да тог дана започну прекид ватре и да се хуманитарцима омогући приступ, преноси АП.

Лавров је додао да су двојица лидера током разговора, који је описао као „веома конструктиван”, разговарали и о Украјини, Северној Кореји, сајбер безбедности и другим питањима.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Свака цаст

07.07.2017 20:54

Овај лик је бог. Лавров је највеци свјетски дипломата и политицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Но комент

07.07.2017 21:21

Јавност и одређени кругови у САД -у шпекулишу са могућом руском умјешаности у Америчке изборе и то у корист Трампа, а против Хилари Клинтон.Шта је ко очекивао да ће Трамп против кога се води истрага у САД-у због такве ситуације , радити против себе и казати" људи мени Руси јесу помогли да дођем на власт" , или ће као што би урадио скоро сваки човјек ту умјешаност заташкати.Што каже стари народ топла и хладна вода је давно измишљена.Де нам бога ти још једном објасни шта то Лавров рече тако паметно у овој ситуацији.Да је рекао помогли су Марсовци Трампу , ми нисмо и овај Трамп би то прихватио.Лавров јесте велики дипломата и државник , ал и ти си јаране залутао у мислима.Нарцис као Трамп да каже нешто против себе.Четири банкрота , живот са старлетама и манекенкама , које је једино и женио , власник лиценце за мис свијета или како се то већ тачно зове , да ради против себе.Е свашта?

Name

Ре Но Цоммент

08.07.2017 05:40

За обицног цовјека је далеко боље сто је Трамп предсједник. Ја разумијем елиту која је преко Обаме поцела а преко Хилари требало да завлада комплетним богатством. Сада они бјесне и користе маинстреам медије у покусају да дискредитују председника. И да није интернета, у томе би и успјели.

Name

Золе

08.07.2017 10:44

Хахааха, Као и ти ..