Москва да се прикључи борби

Дан уочи првог сусрета предсједника Русије и САД, Владимира Путина и Доналда Трампа, на самиту Групе20 у Хамбургу, амерички предсједник позвао је званичну Москву да се прикључи борби у одбрани модерне цивилизације.

Свијет 06.07.2017 | 15:21
Москва да се прикључи борби
''Позивам Русију да престане с дестабилизирајућим мјерама у Украјини и у свијету, да престане да подржава режим у Сирији и да се прикључи борби у обрани модерне цивилизације", казао је Трамп, преносе агенције.

Амерички предсједник је у свом првом јавном обраћању на централном тргу у Варшави, гдје је дочекан са овацијама и покличима, поручио да ће границе бити отворене за оне који дијеле, како је рекао, наше вриједности и додао да ће границе увијек бити затворене за било какав тероризам или екстремизам.

"Не можемо прихватити оне који покушавају да оправдају насиље према невиним", рекао је амерички предсједник.

Извор: Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Липљен

06.07.2017 14:16

Проблем је само сто се друство с тим вриједностима геади на пластицној храни пуној пестицида, нуклеарним централама и осиромасеном уранијуму. Али ваљда цете и то ријесити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали Перица

06.07.2017 15:46

Модерна цивилизација је уништила државе које субиле демократске и са влашћу коју је изабрао народ: Југославија, Ирак, Либија, Авганистан итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеремија

06.07.2017 15:52

А која је то модерна цивилизација

ОДГОВОРИТЕ