Кузмић није потписао за Реал Мадрид!

Краљеви контактирали играча, а не клуб! Ситуација се компликује. . .

Кошарка 08.07.2017 | 11:30
Кузмић није потписао за Реал Мадрид!
Многи шпански медији су објавили протеклих дана да је Огњен Кузмић завршен посао Реал Мадрида за овај прелазни рок, али се испоставило да то није баш тако. Наиме, наш познати кошаркашки новинар Владимир Станковић објавио је у каталонском Мундо Депортиву да Кузмић није потписао уговор са Реалом.

Али и да је Краљевски клуб преко својих виших позиција разговарао директно са Кузмићем. И да су црвено-бели љути због тога.

"Огњен Кузмић је кошаркаш Црвене звезде са уговором на још две године. Ако неко жели да га купи, мора да се обрати клубу. Нећемо спекулисати о хипотетичким случајевима где нисмо ни контактирани", рекао је први човек Звезде Небојша Човић за Мундо Депортиво.

Црвена звезда је већ "изгубила" три играча овог лета - Чарлса Џенкинса који је отишао у Химки, Марка Симоновића (Зенит) и Луку Митровића који се преселио у Бросе Баскет. На излазним вратима је и Стефан Јовић који је близу Бајерна из Минхена.

Кузмић је у Црвену звезду дошао прошлог лета из Панатинаикоса и одиграо сезону живота. Постизао је 9,4 поена и седам скокова у просеку. У јануару је био МВП Евролиге.

Претходних дана довођен је у везу и са Барселоном, Уникахом и Валенсијом.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар