Аца Лукас открио разлог развода

Мој брак је готов, али мој однос са Соњом није, јер ми треба да будемо пријатељи, највише због Викторије - каже певач.

Србија 05.07.2017 | 22:52
Аца Лукас открио разлог развода
О емотивном статусу фолк певача Аце Лукаса ових дана брује сви домаћи медији. Јавност је најпре шокирала вест о његовом разводу, а затим и вест о његовој новој девојци Бранислави са којом је недавно први пут виђен на Златибору.

Нова Лукасова изабраница има 27 година, тренутно му је највећа подршка, а након силних спекулација о окончању брака са Соњом, наводној афери и осталом, Лукас је решио да стави тачку на гласине.

''Не бих никоме да се правдам, већ желим да кажем оно што ми је на срцу. Моја заједница са Соњом већ више од годину дана није функционисала, што не значи да је ико крив, већ да је дошло до емотивне празнине. То више није био брак, осећања су се угасила. Договорили смо се да се растанемо, али било је турбуленција, не због мене и ње, него због чињенице да обоје треба да издржимо притисак разноразних саветника. Ја сам издржао, она мало мање''.

Десиле су се ствари које нису биле лепе ни пожељне за све оно што смо прошли у нашем заједничком животу. Емотивни растанак већ се догодио, као и судски развод. Да је ваљало, не би било тако – открио је певач и додао да није прељубник, као и да то није разлог због којег се растаје са Соњом.

''Никада нисам за Соњу ништа ружно рекао, а колико ја знам, није ни она за мене. Истина је да имам нову девојку и да сам се заљубио, а то не би било тако да је у мом браку било све у реду.

Све време био сам добар муж и отац, поготово ово друго. Не бих улазио у дубље анализе ко је крив за наш развод, али прељубник нисам. Док се званично нисмо растали, нисам отпочео нову везу. Стојим иза својих дела и волим Браниславу, не кријем то'', рекао је Лукас, који је потврдио да су он и Соња судски већ разведени.

''Брак је завршен оног трена када смо то одлучили и не постоји ниједан промил да се нешто промени. Нисам човек који нешто каже па се предомисли. Добро сам проценио шта треба да урадим са својим животом. Мој брак је готов, али мој однос са Соњом није, јер ми треба да будемо пријатељи, највише због Викторије. А наше емоције остају запечаћене до краја живота'', рекао је Аца.

Извор: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Опет медјунозје

05.07.2017 21:03

Опет ви о медјонозју српских заглупљиваца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кал

05.07.2017 21:23

Надји једном слободну жену скоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видојевиц

05.07.2017 22:07

А бас ме брига сто се разводи овај наркоман и криминалац,разводе се многи и разилазе па нико о њима не писе по порталима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја Патак

06.07.2017 13:45

Цувај се,није ни то исправно!Само дијете се заљуби у року од 24х!!!

ОДГОВОРИТЕ