Економија у БиХ највећи изазов

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић разговарао је данас са првим замјеником високог представника у БиХ и супервизором за Брчко дистрикт Брусом Бертоном, који у Бањалуци борави у опроштајној посјети.

Република Српска 04.07.2017 | 17:28
Економија у БиХ највећи изазов
Тема разговора била је актуелна политичка и економска ситуација у Републици Српској и БиХ.

Саговорници су се сагласили да су економски проблеми највећи изазов са којима се суочавају Република Српска и БиХ, те да треба наставити са спровођењем економских реформи.

Предсједник Бореновић пренио је господину Бертону забринутост због лоше економске ситуације у Републици Српској, стања дуга и дефицита, због чега највише трпе грађани и нагласио потребу хитног рјешавања проблема.



Предсједник Бореновић упознао је господина Бертона са плановима Партије демократског прогреса за наредни период и информисао да ће ПДП на бази аргумената понудити конкретна рјешења за сваку област.

Такође, предсједник Бореновић информисао је господина Бертону да се Партији демократског прогреса свакодневно прикључује све више чланова.

Састанак је одржан у просторијама Партије демократског прогреса у Бањалуци.

БН телевизија

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Перо Добој

04.07.2017 15:37

Економија у РС је у пуно бољем стању него у ФБиХ.. Доста људи из Тешња,Јелаха ..долази у Добој радити за дневнице ... Нисмо ни ми бас еxтра ал смо Западна Њемацка у односу на ФБиХ...Погледајте само њихове кафиће ,увијек празни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

04.07.2017 17:26

Ал ме насмија... небој болан бити смијешан? Погледај плате тамо, а погледај овамо!! За пензије да не говориш

Name

Вахаби Стејт

04.07.2017 15:50

Да он се слазе па политицким уредјењем Вахаби Стејт само га брине економија.Који си ти геније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Тереза

04.07.2017 16:07

хебем вас неспособне и дебилне ! па економија је све у једној држави... шта је ово, који клинац? црна рупа у свемиру, шта друго ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо Послови

04.07.2017 16:21

Јаста, прикљуцују се. У Фоци бјезе главом без обзира, нема предсједника опстинског одбора, нема управе, не ради канцеларија нема никога! И да хоцу да се прикљуцим- КАКО? Брука је то предсједнице Бореновицу, брука...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Бањалука

04.07.2017 17:36

Одлични су ови пдповци,раде пуном паром и постају све озбиљнија алтернатива режиму

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отићи или Остати

04.07.2017 17:41

Бореновићу поведи опозицију у побједу,видимо да се упорно борите,имате идеја,активности,материјала.Реците Вукоти да се окане унутарстраначке борбе и да заједно промијените режим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беркут

04.07.2017 21:30

ПДП це на баз аргумената понудити конкретна ријесења... .Да су озбиљни, као сто нису, давно би понудили ријесења.А и да иста знају.Исто вриједи и за остале странке из РС.

ОДГОВОРИТЕ