Милица Дабовић срећна и поносна

Бивша кошаркашица каже да јој се остварио највећи сан да постане мајка, због чега је поносна и срећна.

Србија 04.07.2017 | 15:55
Милица Дабовић срећна и поносна
Трудноћа бивше кошаркашице Милица Дабовић након само неколико месеци везе са Вуком доспела је у жижу јавности, а Милица каже да са нестрпљењем очекује порођај.

''Срећна сам због благословеног стања. Остварујем се у свим погледима, зато сам поносна и срећна'', са осмехом почиње причу Милица и не крије да једва чека улогу мајке.

''С нестрпљењем чекам да узмем бебу у руке и кажем "ово је моје". Једва чекам. Сањала сам тај дан. И као што знате, волим, обожавам децу, због тога имам и кошаркашки камп за децу на Тари. Једва чекам да се дружим са децом, а моје ће касније доћи'', поручује Дабовићева, које је након раскида са Симоном Шилићем, којег је оптужила за насиље, упловила у везу са извесним Вуком.

Будући родитељи су одабрали име за бебу, и за дечака и за девојчицу, зависи ког пола буде, али не желе да га открију јавности.

''Смислили смо име, али не могу да откријем. Још не знамо пол. Причају свашта, али се још увек не зна сигурно. Мада, није ни битно да ли је дечак или девојчица'', каже бивша кошаркашица.

''Мојој срећи нема краја. Додатно сам срећна јер не знам ни ја после колико година ћу бити са сестрама заједно. Ана више није у НБА лиги, она је сада на путу, тако да ћемо ускоро бити скупа, једва чекам да се дружимо. После много година провешћемо лето заједно'', открива Милица да јој благословено стање не смета да путује.

''Отићи ћемо до родитеља у Херцег Нови, а убрзо се отиснути и на неке даље дестинације''.

Милица је активна трудница која ни у четвртом месецу трудноће не одустаје од играња кошарке ни од терена, па је екипа Блица срела на једној хуманитарној утакмици где је трчала и скакала као у време највеће славе.

''Нисам се уморила, не умарам се тако лако, али сам се свакако одмарала неколико пута током утакмице. Много је лакше сада када можеш да тражиш измену кад хоћеш'', кроз осмех признаје бивша кошаркашица, која је снаге на терену одмерила с уметницима.

''Пресрећна сам што сам се поново нашла на терену и што сам играла на овој хуманитарној утакмици. Снашла сам се добро, као што сте видели. Било је занимљиво. Срећна сам и задовољна, и то је најбитније. Много је лакше играти против уметника него против професионалних кошаркаша. Мада, ово је све једна велика игра и уживање. Сви знамо зашто смо овде, а то је да будемо хумани и то је нешто најбитније'', истиче будућа мама, коју су малишани окупирали након утакмице да им да аутограм.

''Поносна сам када ми људи после утакмице прилазе и траже аутограм''.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ц

04.07.2017 15:31

Јеси ли поносна на брата што нам уништава ДЈЕЦУ.СРАМОТО ТИ И ТВОЈ СПОРТ И ОНАЈ КО ТЕ ГЛЕДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ц

04.07.2017 15:32

Јесу ли ти уметници на црту

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

04.07.2017 17:55

Ма по БГ се увелико продају њени порнићи 800 дин.пиратска касета.Не силази са сплавова на Сави

ОДГОВОРИТЕ