Модрићева ташта разбеснела Мамића!

У Осијеку је настављено суђење Здравку Мамићу и његовим сарадницима из Динама по оптужби за проневеру 15,6 милиона евра.

Фудбал 04.07.2017 | 09:45
Модрићева ташта разбеснела Мамића!
Након што је пре неколико дана доста буре подигло сведочење Луке Модрића, у корист Мамића, а супротно од онога што је рекао тужилаштву пре две године, на ред је дошла његова ташта.

Весна Јураић је била рачуновођа у ГНК Динамо током периода за који се сумњици да је Мамић са братом Зораном, бившим директором клуба Даниром Врбановићем и порезником Миланом Пернаром оштетио буџет Хрватске за бар 1,6 милиона евра, углавном кроз трансфере играча. 

"Била сам рачуновођа Динама 1996-2009. Средином 2008. сам изостала с посла због приватних разлога. Повремено сам долазила до средин 2009, када сам коначно престала да радим у Динаму. Ја сам ташта Луке Модрића. Позната ми је агенција Мамић Спорт Агенцy, чији је власнио био Здравко Мамић. Била сам запослена у Динаму, али сам кратко време водила књиге и за ту агенцију. Не сећам се тачно у ком раздобљу. Нисам знала да склапају уговоре са играчима. Бавила сам се укњижавањем вирмана, путних трошкова, плата, фактора телефонских рачуна", рекла је Јураићка. 

Током њеног сведочења о спорном анексу Луке Модрића, приликом трансфера у Тотенхем, опет је дошло до драме у судници. Мамић се умешао и почео да тумачи речи Модрићеве ташке. На крају је излетео из суднице пре него што га је судија Крушлин удаљио због непоштовања. 

Мамић је правио "циркус" и на прошлом рочишту, тада је током сведочења оца Дејана Ловрена отпустио своје адвокате Јадранку Слоковић и Чеда Продановића који су потом отказали пуномоћ. 

Бившег директора Динама тренутно заступају нови адвокати, Иван Станић и Никола Мандић, који нису тражили одгађање због упознавања са случајем, па суђење тече према плану.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар