Код Кључа једна особа страдала

Једна особа је смртно страдала у несрећи у мјесту Велагићи код Кључа у којој је, према првим информацијама, камион ударио у паркирано возило, тачније у приколицу тог возила, која је потом усмртила једну особу.

Босна и Херцеговина 03.07.2017 | 18:11
Код Кључа једна особа страдала
Према незваничним информацијама, особа иницијала М. Н. је страдала док је косила траву, а подлегла је на путу за болницу у Бихаћу. До несреће је дошло око 13:30 сати.

Како су казали из МУП-а УСК, формирана је увиђајна екипа, а још увијек је непознато како ће тужилац оквалификовати несрећу.

“Према првим информацијама које смо добили, камион је ударио у паркирано мање моторно возило, тачније у приколицу од тог возила, која је одлетила у њиву. При том је нанијела смртоносне повреде особи која је косила траву у тој њиви, а подлегла је на путу до болнице”, казала је портпаролка Снежана Галић за ''Клиx''.

Истакла је да ће увиђај тек показати да ли је возило било технички неисправно, те да ли је ријеч о саобраћајној несрећи или несретном случају.

Како незванично сазнаје ''Клиx'', камиону су отказале кочнице након чега је дошло до несреће. Страдали је радио на пословима одржавања путева и кошења.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Геј=океј

03.07.2017 16:36

Па јесте ли нормални? Зна ли ико на Балкану возити? Јесте ли ви на техничком прегледу иједно ауто погледали у гаражи, или је свако "прошло" на паркингу уз 50 марака на кафу? Боже сачувај... Треба вас све запалити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

05.07.2017 12:27

Приколица се не оставља на путу.