Брени и Цеци вода, Карлеуши папагај

Певачи за велике концерте имају списак ствари које су им неопходне како би сатима певали, а Карлеуша, поред животиње и непрсканих јабука, тражи и собу без прозора.

Србија 03.07.2017 | 16:34
Брени и Цеци вода, Карлеуши папагај
Док светске звезде имају нереалне захтеве на својим рајдер-листама, наши певачи су скромнији.

Шабан Шаулић, иако важи за краља народне музике, нема свој списак жеља, па тако од организатора концерта не тражи ама баш ништа. Минималне захтеве има и Драгана Мирковић, која у свом бекстејџу мора да има само воду, баш као њене колеге из Лексингтон бенда. А једна од најскромнијих је и Цеца Ражнатовић.

''Имам рајдер-листу, наравно, то је потпуно природна ствар када се бавите оваквим послом. Али, што се тиче моје личне рајдер-листе, да сад ја нешто посебно захтевам, искључиво нехлађену воду и ништа више'', изјавила је недавно Цеца.

Како би после наступа повратила снагу, поред освежења, Лепа Брена од организатора тражи и воће.

''Једноставно, волим да се наједем свежих воћки. Нема неког које посебно преферирам, све воће је пуно витамина и минерала, тако да ми ни у ком случају не може нашкодити'', открила је певачица.

За разлику од њих, ЈК је захтевнија. Он је 2012. привукла велику пажњу својим списком захтева за наступ на фестивалу у Врњачкој Бањи.

Од организатора је тражила непрскане јабуке, светски познату флаширану воду, грицкалице без глутена, али и папагаја. Јелена је и за своју гардеробу имала посебне услове, па је тако захтевала да соба у којој се пресвлачи нема прозоре и да испред њених врата има обезбеђен паркинг. Али оно што Карлеуша увек очекује то је обезбеђење.

Џенану кнедле са шљивама и кремом

Мало дужи списак има Џенан Лончаревић, који неће да дозволи да му током наступа падне шећер.



Певач је одржао спектакуларан концерт пред пуним Ташмајданом пре месец дана, када су га у бекстејџу, поред обавезне воде, чекале и чоколадне бананице и његове омиљене кнедле са шљивама и кремом.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЕЕ

03.07.2017 15:31

Да нам је код политицара списак зеља и приблизан, зивили би ми пуно боље! Нас Малесевиц ни мање ни висе , хоце ауто од 120 000 км, предсједник измеду осталог;хеликоптер, авион,а то сто једу и пију, нико нема право ни да пита!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

03.07.2017 20:05

А Кокаин.То сте заборавили?Свима је на првом месту пре воде.

ОДГОВОРИТЕ