Соња љута због Ацине дјевојке

Соња Вуксановић, ускоро и званично бивша супруга певача Аце Лукаса, потпуно је одлепила када је у медијима видела да је он утеху пронашао у атрактивној црнки.

Србија 02.07.2017 | 18:28
Соња љута због Ацине дјевојке
Чињеница да ју је Лукас тако брзо заменио и да ужива у новој љубави избацила је из колосека Соњу, која је очекивала да ће јој певач када се смире страсти све опростити и вратити јој се.

''Соња је планирала да Ацу држи на узици вруће-хладно како би га приволела да јој опрости све приче о неверству и Марку Јарићу, надајући се да ће након свега поново бити заједно. Када је видела фотографије на којима само неколико дана откада је објавио да се разводе грли непознату девојку, побеснела је.

На њеном лицу и у сваком покрету се видело да не зна шта ће са собом и да то није сценарио који је очекивала. Помно је скренирала погледом сваки део тела и лица Лукасове цице, а додатно јој је било криво јер се ради о двапут млађој девојци'', каже извор близак Соњи.



''Њих двоје су се често свађали због љубоморе и сумњи да једно друго варају, због чега је Соња и мислила да ће се ова афера завршити као и претходне - помирењем. Сада јој је већ јасно да то неће бити тако. Са друге стране, Лукас је увек био глава породице, која је зарађивала новац и који је Соњину ћерку, коју она има из брака са Шашићем прихватио као своју. У браку са Соњом се највише задржао, али очигледно сада одлучио да стави тачку'', објашњава извор бирајући речи.

Како сазнајемо, Соња је одмах почела да се распитује о новој Лукасовој девојци.

''Она је питала другарице да ли знају ко је девојка и тражила је да се распитају одакле је, пошто је чула да није из Београда. Најгоре од свега јесте то што јој је један заједнички пријатељ рекао како се Аца изненада заљубио и да нову цицу води свуда са собом, да се не раздвајају и да јој у свему угађа. То је додатно погодило Вуксановићеву јер све указује на то да ова атрактивна црнка са којом су га медији усликали на Златибору није само пролазна авантура'',  наводи извор, који је добар пријатељ и са Соњом и са Лукасом.

Према његовим речима, Соња планира да са Викторијом на неко време оде код њених родитеља у Дизелдорф, где ће на миру да одлучи како ће даље да живи и где.

''Лукасу новац није битан и спеман је да учини многе уступке како би виђао ћерку''.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар