Јавила се још два кандидата за Марковића

Трејд са Лестером или селидба у Серију А! Чека се, ипак, понуда Вотфорда.

Фудбал 03.07.2017 | 16:00
Јавила се још два кандидата за Марковића
Прво је понуђен Галатасарају, па се онда јавио Марко Силва с намером да га доведе у Вотфорд, а од данас постоје још две опције за Лазара Марковића и његов наставак каријере ван Ливерпула. Иако је под уговором са Црвенима, тренер Јирген Клоп на њега не рачуна ни у предстојећој сезони и зато се тражи модел најбољи за обе стране.

Вортфорд се још није изјаснио, али према наводима острвских медија, припрема понуду од око 13.000.000 евра како би обезбедио потпис повременог репрезентативца Србије, међутим, клуб са Викариџ роуда је добио и конкуренцију. И то у виду Лестера. Наиме, у острвским медијима појавила се информација како управе Ливерпула и Лестера планирају да замене играче. На Енфилд би стигао Демарај Греј, 21-годишњи крилни везиста, прошлог лета купљен од Бирмингема, а на његово место би стигао Марковић.

Процењује се да им је цена слична и да су менаџери Клоп и Шекспир заинтересовани за овај вид сарадње.

Знатно мање шансе дају се италијанском Кротонеу. Клуб који је на чудесан начин обезбедио опстанак у Серији А тражи појачања за нову сезону, а харизматични тренер Давиде Никола једног таквог види управо у Марковићу. С тим што би он да позајми некадашњег првотимца Партизана и Бенфике од Ливерпула. Црвени би, пак, да извуку добар део новца уложених у његов потпис (22.500.000 евра), тако да селидба у Италију делује као мање логично решење.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар