Породица оптужила Венус Вилијамс за убиство!

Венус Вилијамс оптужена је за убиство од стране породице човека који је погинуо у саобраћајној несрећи, у којој је 9. јуна учестовала славна тенисерка.

Тенис 01.07.2017 | 19:30
Породица оптужила Венус Вилијамс за убиство!
Подсећамо, прва вест је била да је Вилијамс возила око осам километара на час, када је друго возило ударило у њено.

Иако је прошла кроз зелено и возила веома опрезно (споро), према полицијском извештају, Венус се сматра одговорном за инцидент у којем је погинуо 78-годишњи човек, али власти нису подигле оптужницу против ње. 

Господин Барсон је задобио фаталне унутрашње повреде, после којих је преминуо, а његова породица одлучила је да поднесе приватну тужбу. 

Према речима госпође Барсон, која је са својим супругом седела на задњем седишту, њен ауто је такође прошао кроз зелено светло, када је на раскрници ауто Венус Вилијамс пресекао њихов пут. 

"Муж госпође Барсон био је ударен од стране Венус Вилијамс, која је крива за овај судар", рекао је адвокат породице Барсон, Мајкл Штајнег. 

Према извештају, кола су била добро удубљена, предњи браник је био сломљен, укључили су се били и заштитни јастуци, док је задњи прозор такође био сломљен. 

Да све буде горе за породицу Барсон, најстарији члан преминуо је на рођендан његове супруге са којом је био у браку 35 година. 

Венус Вилијамс је изразила дубоко жаљење за преминулим господином, који је настрадао у несрећном инциденту. 

Славна тенисерка налази се у Лондону, где тренира за Вимблдон, али још није 100 одсто сигурна да ли ће наступати.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар