Јелена копирала Бритни Спирс

Певачица Јелена Карлеуша одувек се хвалила да је оригинална када су стајлинг и сценски наступ у питању.

Србија 01.07.2017 | 07:52
Јелена копирала Бритни Спирс
Међутим, у више наврата се доказало да је није тако и да “мала од скандала“ воли да „позајми” идеје од светских звезда. Овог пута од Бритни Сприс.

Наиме, током наступа у финалној емисији „Звезде Гранда” она је публици представила две нове песме. Иако је очигледно много труда уложила како би публици приредила сјајан спектакл, испоставило да се да је, како коментарише публика, наступ бледа копија наступа светских звезда.



Ово је приметио један од Јелениних фанова, који је на друштвеним мрежама детаљно објаснио шта је певачица идентично урадила као Бритни, иако јој није пошло за руком да то буде на том нивоу усклађености са пиротехником.



''Јелена не само да је копирала идеје за наступ који прати дует са Лукасом, већ је јасно ставила до знања свима нама ко су јој идоли. Очигледно да јој је инспирација била светски популарна Бритни Спирс, па су њен костим и маска идентични. Она је чак и свраке које се појављују у позадини, као и ватру, заправо видела на Бритнином наступу, који сви можемо видети на „јутјубу“. Знамо и ми да укључимо „јутјуб“'', поручио је један од фанова, увређен што их је Јелена изневерила када је оригиналност у питању.

Такмичаре частила тангама и брадавицама

Јелена је на финале дошла у провидном комбинезону. Како је испод имала танге у боји коже, оне су се оцртавале јер је боја комбинезона била нежноплава, па су такмичари морали да примете веш који је падао у очи. Осим тога, њене груди су биле обухваћене само делом ове крпице, па су јој се и брадавице оцртавале јер није имала брусхалтер.

Многи су јој замерили и то да је током наступа била поливана водом јер су тај сценарио гледали више пута, а управо код Бритни Спирс давне 2000. године. Ако узмемо у обзир да је Јелена само вешто спојила оно што је светска звезда радила пре 17 година, јасно је да о оригиналности не може бити речи.

Извор: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Сваста

01.07.2017 07:18

Мозете само да јој завидите. Мрзите је само зато сто свима казе оно сто мисли а друго је то сто многима смета истина а и боли их. Браво Јелена могу само да ти пљуну под прозор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

01.07.2017 13:05

Ово није нормално да једну овакву битангу називате звездом ако је ово звезда онда овај свет није нормалан само за порница мозда да би имала сансе а и то није сигурно јер је превисе неписмена глупа фали јој образовање

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рага

01.07.2017 16:09

Да ми тебе видјети раго једна наста ли ти лицис.

Name

Сарајлија .

02.07.2017 06:19

Добра риба свака јој има мјеста .