Шта се крије иза интернет огласа?

Време технолошког развоја умногоме је олакшало посао разним преварантима, криминалцима, мешетарима, али и проституткама.

Босна и Херцеговина 30.06.2017 | 09:53
Шта се крије иза интернет огласа?
Као гљиве после кише почеле су се појављивати и интернет странице, којих је на десетине хиљада, а служе за све и свашта, обично под маском - за упознавање.

Сарадници

„Сломљена срца“, „Усамљена“, „Тражим сродну душу“, само су неких од назива, а који говоре о чему се заправо ради, упознавању брачног партнера. Међутим, има и оних страница на којима корисници траже партнера искључиво за секс. Како би најбоље спознали шта се нуди на тим страницама, шта се крије у позадини, Аваз је направио профил на једној од њих.

Након попуњавања 50 питања која ће олакшати осталим корисницима да спознају о „каквој се особи ради“, каква су му интересирања, почела је интернет авантура.

Само што је направиљен профил – мушкарац, 30 година, хетеросексуалан, тражи девојке истих година - јавило се неколико корисника с питањима: „Јеси ли за секс“, „Чиме располажеш“, „Хоћеш ли ми послати фотографије...“ и сличним. Затрпан инбокс за неколико минута проведених на страници! Након првобитног шока, кренула је потрагу за евентуалном партнерком.

Десетине порука, али све попут оних првобитних. „Где си, шта радиш, јеси ли у Сарајеву“ и сличних. С профила „миленамила“ из Бањалуке стигла је и конкретна порука.

''Ево овако. Играћемо искључиво по мојим правилима... ако мислиш другачије, не јављај се више... Уплатићеш 50 евра унапред, и још 100 евра понеси са собом. Ја возим, својим аутом, немаш право да знаш где идемо, нећеш имати прилику ни да видиш пут којим идемо. Тек када дођемо, имаћеш прилику да радиш шта желиш. У питању је викендица у забаченом селу у БиХ, има базен, и потпуно је сређена. Субота и недеља, нема камера, мобилних телефона, нема ни сигнала.

Два дана уживања за 150 евра, не можеш ни да замислиш шта ћеш све доживети. У повратку иста процедура, моји сарадници ће осигурати све око логистике. Ако се после тога поново јавиш, идеш на игноре. Ако ми се свиди с тобом, јавићу ти се сама. Ако ти се јавим сама, не треба ти више новац ни за шта. Понећеш само пар флаша доброг вина. Ако не прихваташ, немој да одговараш на поруку, ако напишеш било шта осим „прихватам“, идеш на игноре...'', написала је „миленамила“.

Након што је настављена комуникација, питајући кад може, „миленамила“ је забранила приступ свом профилу и, као што је и припретила, ставила на игноре.

Дођи сам

Тражећи кориснике из Сарајева, сљедећи занимљив разговор био је када је “Мајабл” тражила фотографије и понудила шифру галерије својих фотографија на страници.

''Можемо се наћи, живим на Малти, дођи сам, ако желиш'', написала је, између осталог.

Чињеница да за креирање профила на једној оваквој страници не требају никакве потврде да сте пунолетни, с правом могу забринути и родитеље, који не воде рачуна шта деца раде када су онлајн.

Трансвестит из Загреба

У мору разних профила, понуда сексуалних услуга, велики је број и трансвестита. Једна од понуда била је од трансвестита из Загреба.

''Хеј мики, Загреб – кватрић. Пружам врхунску опуштајућу - еротску масажу на столу за масажу и са финим уљима плус секс, фетиши. Сусрет 200 куна'', писало је у понуди.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар