Данас сунчано и топло вријеме

Данас у Босни и Херцеговини сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност.

Босна и Херцеговина 30.06.2017 | 07:46
Данас сунчано и топло вријеме
Крајем дана се очекује јаче наоблачење са запада које ће у ноћи на суботу условљавати кишу и пљускове. Више падавина у Крајини и сјеверним подручјима.

Вјетар ујутро слаб јужног и југозападног смјера. Средином дана вјетар умјерене јачине, а послије подне поново слаб јужни и југозападни. Јутарња температура углавном између 14 и 18, на југу до 21, а највиша дневна температура већином између 29 и 35 степена.

У суботу у Босни и Херцеговини у јутарњим сатима претежно облачно вријеме са кишом и пљусковима. Током дана умјерена облачност. Локално слабији пљускови се очекују у централним и сјеверним подручјима.

Вјетар слаб, у Босни сјеверозападног смјера, у Херцеговини југозападни. Јутарња температура зрака између 13 и 17, на југу од 17 до 22, а највиша дневна температура ваздуха између 25 и 30, на југу и југоистоку до 33 степена.

У недјељу се очекује умјерено облачно вријеме са пљусковима. Више падавина у источним, сјевероисточним и централним подручјима земље. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног смјера.

Јутарња температура између 9 и 14, на југу до 17, а највиша дневна температура ваздуха већином између 20 и 26, на југу од земље од 28 до 32.

У понедјељак умјерено до претежно облачно вријеме. Током дана, уз нешто више облака у централним, источним и сјевероисточним подручјима могућ је и краткотрајни пљусак. Јутарња температура између 9 и 15, на југу до 17, а највиша дневна температура већином између 20 и 26, на југу од земље од 28 до 32 степена.

БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар