Суботић замјена за Пепеа?!

Бешикташ тражи новог штопера, а у комбинацији је и 29-годишњи Србин из Дортмунда.

Фудбал 01.07.2017 | 18:00
Суботић замјена за Пепеа?!
Турски шампион Бешикташ већ данима покушава да реши горући проблем недостатка штопера настао одласком Бразилца Марсела из клуба, али им за сада ништа од замишљеног не полази за руком. 

А имају Турци озбиљне мете и планове, неколико европских топ дефанзиваца спомињу се као кандидати за селидбу на Босфор овога лета, међутим конкретног договора ни на видику. Желели су челници истанбулског клуба искусног Португалца Пепеа (34), понудили су му заиста сјајне услове за његове године, али ће ветеран вероватно прихватити понуду богатог Пари Сен Жермена.

То јесете мало обесхрабрило челнике Бешикташа, али председник Фикрет Орман зна да мора тренеру Шенолу Гунешу да обезбеди топ појачање у последњој линији до почетка припрема, јер је прошле сезоне баш одбрана била знатно слабији део Бешикташа. Истанбулски тим већ је одредио списак кандидата, а на њему се налази и један Србин.

Невен Суботић, 29-годишњи штопер Борусије из Дортмунда, најновије је име на листи жеља Бешикташа и лични избор председника Ормана који га је запазио раније током јајних издања у дресу Милионера у Лиги шампиона. После солидне полусезоне у дресу Келна, где је боравио на позајмици, некадашњи репрезентативац Србије се овог лета вратио на Вестфален и чека да види да ли је у плановима новог тренера Петера Боша.

Невен жели да остане у Борусији, да се бори за место у тиму, али ће прихватити и могућност да мора да напусти Дортмунд уколико га клуб више не буде желео. За услуге искусног дефанзивца, који има уговор до лета 2018. са Милионерима, интересује се и бундеслигаш Хамбургер, који такође тражи појачање на штоперској позицији.

Поред Суботића, према информацијама из Истанбула, потенцијални кандидати за селидбу у Бешикташ су и Адил Рами (Севиља), Томас Вермален (Барселона), као и Хрват Домагој Вида(Динамо Кијев).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар