Новак: Органска храна ми даје снагу!

Новак Ђоковић рекао је после пласмана у полуфинале турнира у Истборну да му органска храна из локалног ресторана даје потребну дозу снаге сваког дана.

Тенис 30.06.2017 | 08:15
Новак: Органска храна ми даје снагу!
На констатацију новинара да му је стручни штаб нешто малобројнији него иначе, али да је ту куварица, Новак је истакао да ће штаб бити комплетнији на Вимблдону.

"Неће бити роштиљ (смех)... У питању је заиста дивна жена и сјајна куварица, која има ресторан овде у граду, и спрема изврсна оргранска јела – јела која ми дају потребну дозу снаге сваког дана", рекао је расположени Новак.

Ђоковић је у четвртини финала савладао Доналда Јанга из Сједињених Америчких Држава,нешто теже него што је деловало после уводног сета.

"Мислим да сам одиграо сјајан први сет, имао сам прилике за брејк и у другом, чиме би и преломио сусрет, али нисам успео да их искористим. Он је после тога заиграо доста боље и агресивније, имао сервис и лопту за сет, слична ситуација била је и у тај-брејку... Могао је врло лако и он да слави, али ми је драго да сам ја на крају освојио други сет", закључио је Ђоковић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар