ЛЕ: Широки чека Казахстанце!

Оптимизам на "Пецари" пред меч за Казахстанцима! Освајач Купа Босне и Херцеговине у четвртак пред својим навијачима игра први меч квалификација за Лигу Европе против Ордабасија из Казахстана (20:30).

Фудбал 29.06.2017 | 10:15
ЛЕ: Широки чека Казахстанце!
"Даћемо све од себе, на 'Пецари' нико није фаворит против Широког бријега", јасна је порука капитена Широког Бријега Јосипа Баршића пред дуел са казахстанским Ордабасијем у оквиру првог кола квалификација за Лигу Европе.

Предводних актуелног освајача Купа БиХ на прес конференцију уочи сутрашњег дуела (20:30) јасно је поручио да гости немају шта да траже у Херцеговини.

"Штета је што је екипа имала само једну провјеру уочи европског испита (Жељезничар, 1:1), али, с друге стране, радило се максимално, остварено је све зацртано и једва чекамо почетак утакмице с Казахстанцима", преноси клупски сајт изјаву Баришића.

Упркос чињеници да је првенство Казахстана у току, а самим тим да су гости вјероватно у бољој форми, тренер Широкобријежана Горан Саблић увјерен је у позитиван резултат у првом мечу.

"Доста сам анализирао Ордабаси и мислим да се против њих може играти. Одлучиваће скуп ситних детаља и зато морамо одиграти паметно. Желим да се фокусирамо прије свега на себе и да имамо вјере у своје могућности", нагласио је стратег Широког Бријега.

Саблић нема проблема са повријеђеним играчима, тако да ће Широки Бријег у најјачем саставу дочекати сутрашњи меч.

Главни судија на "Пецари" биће Мађар Ференц Карако, а асистираће му сународници Оскар Лемон и Теодорос Георгиу. Четврти судија такође долази из Мађарске, Балаш Берке.

Реванш сусрет игра се 6. јула у Алматију.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар