Лекција из "кризног пи-ара": Увређен, али остаје!

Као што смо у први мах и најавили, Кристијано Роналдо неће напустити Реал Мадрид овог лета.

Фудбал 01.07.2017 | 21:00
Лекција из "кризног пи-ара": Увређен, али остаје!
Као што смо у старту и најавили, неће Роналдо "ниђе".

"Кризни пи-ар" Кристијана Роналда ради посао професионално као и сам фудбалер.

Без грешке.

Што се не може рећи за његове пореске саветнике, али добро... нико није савршен.

По рецепту на чувену 2012. годину када је ЦР7 био тужан, несрећан и повучен, када није славио голове и давао изјаве, па постао најплаћенији фудбалер света са јачом платом од Лионела Месија, португалска звезда изгледа да је успела да преброди озбиљну кризу изазвану истрагом о утаји пореза.

Моментално, из Португалије стигле су најаве да ће Роналдо отићи, да је увређен, да није то заслужио и да је решио да се никада не врати у Мадрид, што је наравно "ударило" у врхове насловних страна пре самог узрока незадовољства а то је - кршење закона.

Нормално, уследиле су спекулације око тога да ће се 32-годишњи голгетер вратити у Манчестер јунајтед, прећи у Пари Сен Жермен, отиснути у САД, итд и то је трајало, а вала и још траје…

Међутим, како су утицајни и скупи адвокати на време "дохватили" овај случај и када је процењено да ће се, наравно, све завршити нагодбом и евентуално условном затворском казном (какву је, између осталих, добио и Меси за слично кривично дело), кренуло је и гашење пожара.

"Роналдо има уговор до 2021. године. Оно што знамо је да је рекао саиграчима да је љут. Медији су свашта писали и не могу да им дам превелику важност. Причаћемо после Купа конфедерација", рекао је председник Реала, Флорентино Перез, за "Еспања радио".

Роналдо је управо од Переза заражио да га пусти у други клуб, након што је оптужен да је на Девичанским острвима сакрио 14,7 милиона евра, али први човек Реала је одбацио такву могућност.

Перез је још једном стао у одбрану званично најбољег фудбалера Европе.

"Он је човек од интегритета и испуњава све своје обавезе. Постоји много људи који желе да га повреде, а ми смо одушевљени што је у Реалу. Уверен сам да ће остати", рекао је Перез, додавши ипак да је први приоритет да се продужи уговор тренеру Зинедину Зидану.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар