На Шербеџију и Катићку су пуцали

Београдски криминалци пуцали су на Радета Шербеџију и Бранку Катић, јер је глумац ратних 90-ин у Србији сматран Хрватом, а у Хрватској Србином, па су у једном београдском локалу на њега потегли пиштољ док је славио рођење ћерке. У том тренутку, поред њега је била и његова студенткиња, а данашња колегиница Бранка Катић.

Србија 28.06.2017 | 14:28
На Шербеџију и Катићку су пуцали
Управо због овог инцидента, Шербеџија је напустио просторе бивше Југославије и настанио се у Америци, а са кнедлом у грлу испричао је детаље тог немилог догађаја:

- Ушао сам са својом студенткињом Бранком Катић и Дарок Шуковић и са мојим другаром Андрејом Поповићем у клуб "Нана" који се налазио недалеко од стана родитеља моје жене Ленке, где сам тада становао. Најпре смо те вечери, маја 1992. године прослављали у Клубу књижевника рођење моје ћерке Нине. Када смо ушли, за једним столом су седела 3 младића и били су под дејством алкохола.

Одмах су кренули да ми добацују: Издајицо један српски, иди Туђману, псовали су ми мајку и тако даље. Дошао сам до шанка, а дечко који је ту радио ми је рекао да је боље да одемо, јер су они пијани и наоружани. Ми смо таман испили пиће, кад ми је одјекнуо пуцањ изнад главе - метак се забио у плафон.

Окренуо сам се и видео да су двојица држала за руку младића који је пуцао. Био је пијан. Једина врата су била поред њих и морали смо ту проћи. Рекао сам Бранки: Само полако, без страха. Док смо пролазили поред њих, овај што је пуцао добацио ми је шапућући: Раде, је*ем ти мајку - испричао је глумац својевремено и додао да испрва није ни схватио шта се десило:

- Изашли смо, сео сам у ауто, дошао кући - то је било три стотине метара даље - наточио виски и тек тада су ми клецнула колена. Тек тада кад је адреналин пао, схватио сам шта се догодило тада.

(Србија Данас)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Скандалозно

28.06.2017 22:08

А јел има ко да казе да је ово скандалозно ил смо сви сметнули од назио допамина у овим лудим балканским главама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирус

29.06.2017 13:36

Само треба Радету и веровати???????