Јеремић спрема чудну коалицију

Председнички кандидати на последњим изборима Вук Јеремић и Бошко Обрадовић увелико разговарају о међусобној сарадњи на предстојећим београдским изборима, сазнаје "Блиц".

Србија 28.06.2017 | 11:20
Јеремић спрема чудну коалицију
Јеремић и Обрадовић су се од завршетка избора састали неколико пута, а током минулог викенда разговарали су у једном престоничком ресторану. Теме свих сусрета односиле су се на даљу сарадњу Двери и странке коју Јеремић планира да оснује на јесен.

- Јеремићева идеја је да се за градске изборе сви уједине, без обзира на идеолошке и програмске сличности или разлике и да се на тим изборима зада први озбиљан ударац Вучићевом режиму - наводи саговорник "Блица" близак председнику ЦИРСД-а.

Бошко Обрадовић потврђује за "Блиц" ове наводе.

- Виђам се са свим лидерима опозиције који нису на Вучићевом платном списку. Тема је увек како сарађивати у борби за фер и поштене изборне услове и слободу медија. Предизборне коалиције су нешто друго. О томе не одлучујем ја већ Председништво и Главни одбор Двери - каже Обрадовић

Како сазнајемо, осим са Обрадовићем, Јеремић је неколико пута разговарао и са лидером ДЈБ Сашом Радуловићем и председником Покрета слободних грађана Сашом Јанковићем.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

дића

28.06.2017 11:56

Ови људи нису нормални шта им сада неваља само бучу нека се буче ако им сада неваља када им је ваљало и када ће ваљати

ОДГОВОРИТЕ
Name

црис

28.06.2017 15:40

По чему ти закључујеш да је народу добро? По пинку,блицу,куриру ил ртс-у?