Обрт: Цвијановић није преварен?

Први основни суд у Београду донео је решење да се обустави кривични поступак против продуцента Милка Јосифова, власника фирме "Сет рециклажа", против кога је Прво тужилаштво подигло оптужницу због сумње да је преварио глумца Зорана Цвијановића.

Србија 28.06.2017 | 09:20
Обрт: Цвијановић није преварен?
Суд је испитујући овај акт нашао да нема места оптужби. Међутим, та одлука није коначна, пошто је Прво тужилаштво благовремено уложило жалбу Апелационом суду у Београду, о којој још није одлучено.

Кривичну пријаву против Јосифова, Цвијановић је поднео пре непуне две године, заједно са братом Небојшом Вранешом, којом су га теретили за превару и узимање дела власништва у заједничкој фирми "Сет рециклажа". Ове тврдње, Јосифов је негирао приликом саслушања у Тужилаштву.

Према ономе што је раније објављено, Цвијановић и Вранеш покренули су посао везан за рециклажу у који су накнадно укључили и Јосифова. Наводно, проблем је настао кад се Цвијановић на његову молбу одрекао свог удела у "Сет рециклажи" како би се подигао кредит.

Међутим, позајмица није узета, а Јосифов је одбио да глумцу врати његов део фирме. Проблем је настао и кад је, наводно, Цвијановић Јосифову дао своју уштеђевину, коју овај такође није вратио. Због тога је, како тврди популарни глумац, остао и без стана, јер није имао пара да исплати предузимача од кога је купио ту некретнину, а спомињала се цифра од 70.000 евра.



Јосифов је тврдио да му глумац никада није био партнер у послу, да никада није био власник, сувласник, запослен, нити ангажован од стране "Сет рециклаже". Навео је и да је правоснажном пресудом Привредног суда од 25. марта 2015. године то и потврђено, као и да је Апелациони суд одбио Цвијановићев и Вранешов захтев да се упишу као сувласници.

Зоран Цвијановић није желео да коментарише пресуду Првог основног суда.
"Тај случај нисам никад коменатрисао, па нећу ни сад. Хвала што сте позвали", кратко је рекао Цвијановић.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЕЈ Шојка

28.06.2017 09:41

Глумца Цвијановића сам први пут упознао под именом Шојка када је глумио у серији Сиви дом.Пошто овај случај још није окончан пред судом надам се да Цвијановић неће на крају испасти као његов лик из серије Сиви дом

ОДГОВОРИТЕ