Теодосић: Нећу остати у ЦСКА, волео бих у НБА!

Милош Теодосић индиректно је најавио селидбу у НБА лигу истакавши да скоро сигурно неће остати у ЦСКА.

Кошарка 29.06.2017 | 10:30
Теодосић: Нећу остати у ЦСКА, волео бих у НБА!
"Како ствари сада стоје нећу остати готово сигурно, а за остатак, искрена да будем ни ја још не знам. Оно тренутка када будем знао рећи ћу", рекао је Теодосић на питање да ли ће играти у НБА лиги.

"Сигурно да је Америка нешто што о чему озбиљно размишљам и где бих волео да наставим каријеру. Можда први пут у животу сам озбиљно размишљао на ту тему и да ми је то стварно жеља, али видећемо", додао је Теодосић у разговору са новинарима на Сребрном језеру.

Теодосића осим одлуке о наставку каријере чека и припрема за Европско првенство у Истанбулу, које је на програму у септембру.

"Једну битну ствар не смемо да занемаримо, а то је у ком саставу ћемо ићи и ко ће се одазвати. Сигурно да ће бити тешко ЕП, можда први пут у последњих неколико година идемо са већим очекивањима него обично, али има доста времена до почетка, има времена да причамо о томе. Прво да се прво одморимо", рекао је Теодосић.

Теодосић на Сребрном језеру организује свој традиционални кошаркашки камп "Тео4", дан након што је на Калемегдану свој први камп организовао његов досадашњи гост и саиграч из репрезентације Богдан Богдановић.

"Богдан ми никад не може бити конкурент по питању било које ствари. Ево давде идемо директно код њега на његов камп. Помажемо један другом", рекао је српски плејмејкер.

Неизоставно питање за Теодосића увек је и потенцијални долазак у Црвену звезду пред крај каријере.

"их, па имам још 7-8 година да играм. Шалим се, не размишљам тренутно о томе", закључио је Теодосић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар