''Нека се Хрвати наоружавају''

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом најаве да ће Хрватска набавити савремене борбене авионе Ф-16 Барак или Грипен, да свако има права да се наоружава, а да је на Србији да обезбиједи своје небо и грађане.

Србија 27.06.2017 | 12:49
''Нека се Хрвати наоружавају''
"Хрватска има право да се наоружава. Ако имају паре, нека се наоружавају, ако имају здраву економију, нека се наоружавају. Желим им много успеха. Нема ту филозофије", рекао је Вучић одговарајући на питања новинара.

Он је подвукао да је на Србији да обезбиједи своју сигурност, своје небо и безбједност својих грађана.

"То је наш посао да урадимо оно што је за Србију важно. Шта ће да раде други, нека раде како им воља", поручио је Вучић.

Вучиц́ је рекао да ц́е авиони МИГ 29 из Русије стиц́и ускоро у Србију.

Извор: Агенције

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Минхаузен

27.06.2017 11:00

Како опет продужава рок испоруке МИГ-ова .Путин му је већ 6 пута наМИГнуо и то је то.Кад је овај човјек обећао да ће ухапсити убицу пјевачице Марјановић и то је то.Брука

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.06.2017 13:05

Нема од тих МИГ ова ништа, Србија је имала 29-ке за вријеме НАТО удара па су падали ко глинени голубови. И ако дожу од кога ће чувати српско небо?? будаластина.

Name

Игор

27.06.2017 11:01

Има ли несто да је вец ту а давно обецано ? Краљеви демагогије - УСКОРО .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

27.06.2017 11:07

Чим се нагомила оружја дође враг и почне белај....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милија

27.06.2017 11:17

Кад се у првој сцени појави пистољ, он обавезно опали до краја филма.

Name

раде

27.06.2017 11:35

Ми се бавимо орузјем док нам је народ гладан проклет смо и народ цим смо се родили на усљивом балкану

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патко

27.06.2017 12:05

Ето стиго први тенк q101 из Русије,,хвала браћи русима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајпер

27.06.2017 12:26

Људи опаметите се,ко це да управља тим авионима,одакле Хрватској лова да набави тако савремене авионе,једино да им поклоне.Обука пилота коста колико и сам авион.Американци када им неко обори авион спасавају пилота не зато сто га воле вец зато сто је скуп а и даље це да вози.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

27.06.2017 12:37

Ништа без атомске! Што се најбоље види у случају С. Кореје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

27.06.2017 12:44

НЕ ТРЕБА СЕ СВАЧЕМУ ДИВИТИ ТАЈНА ЈЕ ЗАКОН А ШУТЊА ТАКОЂЕ.НЕ ТРЕБА НАРОД СВЕ ДА ЗНА ОНДА БОЛИ ГЛАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циркус

27.06.2017 12:55

Јесу ли то лего коцкице. Боље да сте компјутере дјеци набавили нека имају у сколама као и сва дјеца диљем свијета. Друга дјеца на компјутерима раде задаце а наси пису у свеске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МНС

27.06.2017 13:52

Западна војна технологија је напреднија од руске, те је набавка "двадесетдеветки" узалудан посао. Показало се то, нажалост и приликом агресије НАТО на СР Југославију 1999. године. Ако браћа Руси толико воле Србе зашто онда не поклоне бар неколико батерија ракета С 400 које су многоструко дјелотворније од "мигова".

ОДГОВОРИТЕ
Name

није_битно

27.06.2017 13:58

Ух људи цитам поруке??? Прво подизете привреду неке земље улагањем у намјенску индустрију. Све технолоске иновације које су сад доступне обицном градјанину су резултат рада намјенске индустрије неке земље. Она наставља истразивацки рад, а знање се прелива даље у друге секторе привреде. Сто се тице војне моци, војна моц неке земље данас диктира то да ли це та земља моци да казе на медјународној сцени реценицу типа: "Ми нецемо да увозимо васе малине, имамо своје". Сто се тице текста о МИГ-29 и НАТО бомбардовању СРЈ, сваки ваздухоплов има своје ресурсе који су за поменуте авионе истекли јос прије 1996. године. У сукоб су усли, условно рецено, неисправни, а и да су били 100% исправни не би могли пуно да ураде али не због самог авиона и његових перформанси. Овај коментар да дјеца у свијету куцају на рацунарима, а да наса пису у свеске. Ми јос нисмо ни спремни за рацунаре. Истовремено се у градовима по први пут рјесава питање канализације и набавка новог модела телефона. Дјеца проводе на телефону 10 сати дневно, одрасли страјкују због недостатка посла, а у руци дрзе телефон од 1000КМ. Сто се тице Хрватске, пилоти тамо су обуцени за рад на руској опреми, досколовавање це бити скупље од самих авиона, при томе тако несто старосна доб пилота тамо то уопсте не дозвољава. Из истог разлога су од слицне идеје одустали у Србији. Оно сто це се вјероватно десавати јесте донација тих авиона у замјену за користење некадасње војне базе на Пљесевици сто је и био цилљ НАТО-а некад. У сваком слуцају, само зелим да казем, у данасње вријеме јака војска нема за циљ само одбрану замље, него даје могуцност да се застити домаце трзисте и осигура производња, да се слободно мисли, казе оно сто се мисли на медјународној сцени. Ово је вријеме моци и мултинационалних корпорација које се директно финансирају ратним сукобима. Ми њима требамо само као трзисте, гдје смо привидно сретни са новим мобилним телефоном, при томе заборављајуци да смо ми и производили те телефоне, телевизоре и ста све не. Другација це прица бити измедју њих и нас оног момента кад је небо застицено. Поздрав.

ОДГОВОРИТЕ