''Ноћни вукови" испраћени на пут

Чланови Мото клуба „Ноћни вукови" из седам словенских земаља: Русије, Словачке, Србије, Македоније, Бугарске, Црне Горе и Републие Српске, њих око 150, испраћени су из Брчког на још једну „Видовданску вожњу" коју у славу и част Војске Републике Српске, организује Секција овог клуба за Републику Српску.

Република Српска 27.06.2017 | 12:08
''Ноћни вукови" испраћени на пут
„Наша манифестација траје три дана, а ово је четврта година у низу у којој се увијек окупљамо да би присуствовали централној прослави Дана Војске Републике Српске. Наш мотив је, уз породичне вриједности, традицију и православну вјеру, и трајан задатак да радимо на уједињњу словенских народа и чувамо од заборава нашу браћу који су кроз вијекове и у новијој историји бранили слободу и све друге вриједности православља", рекао је потпредсједник Секције „Ноћних вукова" Републике Српске, Горан Тадић.

Након полагања вијенаца делегација мото-клубова земаља учесница на Споменик Српским браниоцима, срећан пут ка Бијељини, Шековићима, Сокоцу, Палама и Равној Романији, пожелио је учесницима „Видовданске вожње"  градоначелник Брчког Синиша Милић.

БН телевизија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

цуј то

27.06.2017 12:20

Па одкад је рс дрзава... каните се цорава посла људи:):):)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

27.06.2017 13:06

Па није то нико ни споменио..људи се возају и деру пиву ко крава воду. Знам ја тројицу која су у Ноцним вуковима, све тројица онако..добри момци,фурај тај неки фазон-мотори-вјера-пива. Јест да им се зене досадјују код куце док се они возикају наоколо.

Name

Мој

27.06.2017 18:14

Ко казе да се досадјују, хехе...

Name

Срб

27.06.2017 20:05

Јесте ли сва тројица из федерације. Немојте се јављати, неће вас примити. Не припадате.