Ово су детаљи раскошне свадбе

Наш прослављени кошаркаш Милош Теодосић и глумица Јелисавета Орашанин, пред родбином и бројним пријатељима су се јуче, у ресторану на Топчидеру, заклели једно другом на вечну љубав.

Србија 27.06.2017 | 08:00
Ово су детаљи раскошне свадбе
Пар који од самог почетка интригира јавност, а свакакве гласине су пратиле њхову везу, тек пре месец дана је одлучио да обелодани своју романсу и најави свадбу!



''Имам разумевања за интересовање медија јер смо обоје јавне личности. Зато и хоћу да сада прекршим сопствени принцип некоментарисања приватног живота. Истина је, овог лета ће бити свадбе. Наравно, срећни смо због тога. Молим све медије за разумевање приватности коју тражимо и на коју имамо право'', испричао је Милош за један спортски портал.

И тај дан је стигао! У свечаној атмосфери, окружени својом најмилијима, кошаркаш и глумица су изговорили судбоносно “да”. Јелисавета се одрекла свог девојачког презимена Орашанин и узела супругово – Теодосић.

Обезбеђење на свадби је било незапамћено, а шушка се чак и да је младина сестра имала потешкоћа да уђе у салу јер грешком није била на списку званица.



Прелеп и сунчан дан, можда за нијансу топлији него што би то желели гости који су се специјално дотерали за ову прилику, младенцима је ишао на руку…



Све је било спремно за велики спектакл, сала сређена, обезбеђење на месту и званице су почеле да пристижу… Луксузни аутомобили су се само смењивали на прилазу ресторана…



Теов другар, кошаркаш Владимир Штимац, био је нестрпљив да се екипа окупи и славље почне.



Кошаркаш Ненад Крстић је дошао у пратњи породице.



Глумица Наташа Нинковић је одабрала савршену лепршаву тоалету…



Теов друг Срђан направио је штос, тако што се довезао у гепеку и измамио осмехе код многих званица.



Глумачки пар Петар Бенчина и Тамара Драгичевић изгледали су савршено шик.



Милош Биковић је дошао у пратњи своје девојке, руске глумице Аглаје Тарасове.



Савршеном тоалетом, глумица Нина Јанковић је претила да засени младу…



Певач Марко Роквић дошао је у пратњи супруге Саре.



Поред луксузних аутомобила који су се смењивали на паркингу ресторана, Виктор Савић који се довезао мотором је право освежење!



Тео и Јелисавета и њихови гости ђускали су све време, с тим што су гости са њене стране били мање одушевљени репертоаром, будући да нису велики љубитељи народњака као кошаркаши и спортисти који су дошли са стране младожење.

Теодосић је претерао са алкохолом па се већ до поноћи тетурао и једва ходао. Ипак, то га није спречило да на подијуму изводи плесне бравуре које су засмејавале сватове.



Јелисавета је, с друге стране, у једном тренутку док се грлила са кумом и најбољом другарицом заплакала и то уз песму “Јорговани” Весне Змијанац.

Сви који су били на венчању кажу да је најбољу атмосферу направила Александра Пријовић. Млада певачица је узела микрофон већ на почетку славља и отпочела наступ песмом “Златиборске зоре”. То је био моменат кад су сви сватови устали и више нису сели.

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гојко

27.06.2017 06:34

Једини луксузни аутомобил на овим сликама је Порше Панамера.

ОДГОВОРИТЕ