И Ливерпул хоће Мбапеа иако зна да нема шансе?!

Занимљиве информације са Острва.

Фудбал 28.06.2017 | 19:00
И Ливерпул хоће Мбапеа иако зна да нема шансе?!
И Ливерпул се укључио у трку за тинејџерску сензацију из Монака Килијана Мбапеа иако су на Енфилду убеђени да француски репрезентативац не жели да се пресели у Енглеску овога лета.

Црвени помно прате ситуацију и придружили су се клубовима који се интересују за суперталентованог нападача.

Подсетимо, тренутно Реал Мадрид предњачи у потери за потписом Килијана Мбапеа, а према многим изворима посао је већ догворен за лето и биће један од светских рекорда.

Такође, и Арсенал односно Пари Сен Жермен хоће суперталентованог нападача.

Монако, пак, с друге стране, очајнички покушава да га задржи у своји мредовима, али му за сада то никако не полази за руком. Француски медији јављају да је Мбапе већ одбио нови уговор и повећање плате од чак чак 900 одсто пошто су Кенежеви имали жељу да му уместо досадашњих 18.000 евра недељно, уплаћују чак 150.000.

Сјајни Мбапе је у недавно окончаној сезони постигао 26 голова и уписао осам асистенција, што је Монаку донело титулу шампиона Француске и пласман у полуфинале Лиге шампина.

Мбапе је уједно постао и најмлађи фудбалер који је дебитовао за сениорску репрезентацију Француске када је са свега 18 година, три месеца и пет дана заиграо против Луксембурга.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар