Сахрањен па оца позвао телефоном

Френк Кериган (82) доживео је шок када је чуо глас свог сина (57) којег је, како је мислио, сахранио пре 11 дана.

Занимљивости 26.06.2017 | 14:04
Сахрањен па оца позвао телефоном
Наиме, Френку је полиција саопштила да је његов син (57) пронађен мртав на улици, којег су наводно идентификовали према отисцима прстију. Френк и његова породица сахранили су човека за којег су мислили да је његов син.

"Твој син је жив", рекао му је дугогодишњи пријатељ Бил Шинклер пре него што је предао телефон његовом правом сину и чуо негов глас: "Ћао, тата".

Невоље Кериганових почеле су 6. маја, када је Френку полиција саопштила да је човек који је пронађен мртав у парку његов син, који је патио од психичке болести и живео на улици.

"Френк је позвао полицију да пита да ли треба да дође и да идентификује сина, али му је речено да није потребно јер је већ идентификован преко отисака прстију.

"Када ми неко каже да ми је син мртав, да имају отиске прстију, верујем им. Да ми нису рекли да је то сигурно он, одмах бих отишао тамо" рекао је Френк, пренели су локални медији.



Сахрана је одржана 12. маја, а толико је био скрхан болом да није добро погледао тело.

"Кратко сам погледао и додирнуо му косу. Нисам знао како би изгледао мој син мртав", испричао је Френк новинарима.

Породични адвокат рекао је да не верује да је полиција могла да уради идентификацију према отисцима па да су искористили стару слику из возачке дозволе.

Френков син вратио се животу на улици, и како је рекла његова сестра, због психичких проблема, није ни схватио да је био "мртав".

Извор: Курир.рс/РТ

Коментари / 0

Оставите коментар