Радовановић: Додик је политички мртвац!

Инаугурација Александра Вучића је недвосмислено показала да је МилоХЛад Додик политички „мртав“, да броји посљедње дане бурне политичке каријере, сам, препуштен судбини и жив „заборављен“. Чак ни властито име не смије изговорити због оног фамозног слова „р“, које га је довело до оваквог политичког суноврата.

Република Српска 26.06.2017 | 13:40
Радовановић: Додик је политички мртвац!
Да ли су режимски медији Републике Српске извијестили о бар једном билатералном састанку предсједника Додика, или показали ма какву фотографију са неким од учесника инаугуралног скупа? Ништа! Зашто? Просто, предсједник Српске, иако де факто својеврстан домаћин, био је од осталих игнорисан, „заобилажен у широком луку“, кужан...

Да се овакав скуп догодио раније, па било то и само неколико мјесеци, режимски медији би просто брујали о бројним „корисним“ контактима нашег предсједника. Додик би се на овом скупу понашао као „званични замјеник домаћина“. Но, истина је сурова – ДОДИК ЈЕ ПОЛИТИЧКИ МРТВАЦ!

Те чињенице су били свјесни апсолутно сви актери иначе доиста величанствене српске свечаности и управо због тога су од Додика окретали главе. Који то чин или тренутак је довео до оваквог односа према „Великом Баји“?

Нетом пред овај скуп, игром случаја или циљно, амерички предсједник Доналд Трамп потписао је акт у којем Додика оставља на „црној листи“. Могу да се и сложим са Обрадом Кесићем да је у питању рутинско продужење санкција, но остаје непремостива чињеница да је Додик остао на овој нимало наивној листи особа опасних по америчке интересе.

И ко да се састане са особом са америчке „црне листе“?

Или, не дао Бог, да неко фотографише нечије руковање, загрљај или тек пуко налажење у близини таквих?! На такав чин се одважио само домаћин Александар Вучић, но њему се може тако. Зашто?



Раније сам писао о томе како сумњам да је управо Вучић, преко потпредсједника Џозефа Бајдена, издејствовао Додиково стављење под америчке санкције. И рекао сам како је то учинио у функцији његове коначне политичке елиминације с обзиром да се никако не уклапа у Вучићеве (читај: Ангеле Меркел) планове за Западни Балкан.

Зато Вучић може Додика позвати, „братски“ загрлити и пољубити (као што италијански мафијашки кумови љубе осуђенике на смрт). Међутим, то није охрабрило нити једног другог актера скупа да се бар приближи Додику на „присну раздаљину“. И то се током инаугурације показало као недвосмислена чињеница.

Зашто Додик не смије ни своје име изговорити?

Видите, МилоХЛад Додик је одлично свјестан ситуације у којој се нашао. Зато задњих неколико дана са његове стране имамо мук каквом сви свједочимо. Одлично наш предсједник зна да се од њега чека да само изговори ријеч РЕФЕРЕНДУМ, у ма ком смислу и без обзира у каквим околностима.

Зато Додик ни властито име не смије изговорити јер садржи фамозно слово „р“, које би неко могао „погрешно“ протумачити и искористити против њега. Зна Додик шта слиједи у оваквој ситуацији.



Након његовог потврђивања на америчкој „црној листи“ само се чека ко ће бити сљедећи субјект који ће сличне санкције увести Додику, а све под фамом тог несрећног слова „р“ са којим се овај мало превише поигравао.
Да ли ће то бити амерички сателит Велика Британија? Могуће. Но, оно од чега Додик страхује јесте реакција њемачке канцеларке Ангеле Меркел. Сасвим реално можемо очекивати да канцеларка лично донесе адекватан указ, но много је реалније да то препусти бриселској администрацији под њеном чврстом контролом.

Додиков мук посљедњих дана реакција је паничног страха од објелодањивања вијести да је Европска унија увела му санкције сличне америчким. То је онај посљедњи чин политичке елиминације, „глогов колац у срцу зомбија“. Одлично Додик зна како котира код њемачке канцеларке и управо са те стране очекује посљедњи ударац који га разара на разину атома.

Политичка кампања без слова „Р“!

У каквим се политичким (не)приликама нашао МилоХЛад Додик свједоче и његове политичке вратоломије посљедњих дана. До прије неколико мјесеци био је увјерен да ће политичку каријеру окончати са два мандата у Предсједништву БиХ. Елем, како је постајао свјестан да неће бити скинут са америчке „црне листе“ започиње својеврстан салто мортале у виду идеје о враћању на мјесто премијера Српске.

Сад, како провести изборну кампању кад не смијете изговорити слово „р“, а камоли ријеч референдум на каквој је преко деценије базирао свој политички опус? Нема од тога ништа. Оно шта нашег МилоХЛада чека јесте потпуно повлачење са политичке сцене и то би му била понајбоља опција.

Но, хазард какав јесте вјеројати је да ће покушати још који политички „хинџубис“, шта ће га управо и довести до Коначног суда у виду санкција ЕУ. Углавном, било како било, биће занимљиво пратити МилоХЛадово замуцкивање у свим ситуацијама кад треба изговорити погубно слово „р“.

Одлазе и Изетбеговић и Човић!

Пажљиви посматрачи могу уочити како и код Бакира Изетбеговића имамо идентичан „мук“ као и код Додика. То долази из просте чињенице да је свјестан како и његов политички крај неминовно долази. На простор Западнога Балкана у пуном интензитету враћа се „Њемачка иницијатива“ о стварању економске уније Србије, БиХ, Црне Горе и Македоније, потпуно мијењење политичких односа и стања, те припремање простора за приступање ЕУ.



Имамо тренутно некакве покушаје „НАТО јастребова“ да поново (!) разоре или бар одгоде ову добродошлу иницијативу, међутим, све то је сведено на ниво трећеразредних слуга. Са друге стране имамо директнни активизам моћне Ангеле Меркел и није тешко процијенити ко ће у овом назови сукобу побиједити.

Но, кључан је први корак ове Иницијативе, а он се тиче српско-босанских односа, гдје се већ зна да Ангела Меркел са „тројцем без кормилара“ Додиком, Изетбеговићем и Човићем не жели имати никаквог контакта. Свјестан је тога и Бакир Изетбеговић тако да се углавном посветио санирању мигрене.

Зато, са друге стране, интересантни су „посљедњи трзаји“ Драгана Човића. Одједном, наоко без јасних мотива и разлога, опредјељује се за националистичку реторику и обећања каква и сам зна да не може испунити. Шта то чини Драган Човић? Просто: не жели да остане упамћен као клептократа, смутљивац и мешетар, него као „херој“ који се борио за хрватске интересе. Кад већ одлази настоји то учинити у великом стилу!


Радо би и МилоХЛад Додик отишао у „великом стилу“, но, баш као и Изетбеговић и Човић, свјестан је да ће његово рушење дијелом ићи преко кривичног прогона. У ствари, кривични прогон ће наступити као аутоматска реакција након политичке елиминације. Сад, како запјевати „Не може нам нико ништа...!!!“ ако страхујете од робије, губитка имовине и увијек присутне сатанизације??? Ових дана МилоХЛаду није до пјесме...

бориславрадовановиц.блогспот.ба

Коментари / 78

Оставите коментар
Name

ЖУЋО

26.06.2017 11:56

УХ, КАКО БОЛНО И ИСТИНИТО. СВАКА ЧАСТ, ПОГОДИО СИ СВЕ У БОЦУ И МИСЛИМ ДА ЈЕ ТО ЈЕДИНО РЕАЛНО И ДОБРО ЗА СВЕ У БИХ. АСТА ЛА ВИСТА, КРАЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

куркума

26.06.2017 12:12

Сањај зуцо сањај здраво је то посебно зивјети у илузијама

Name

Ђуро

26.06.2017 12:19

Како овај хајван се... ма он је гори од било ког у федерацији

Name

Ре Зуцо

26.06.2017 13:31

АКО ПОСЛИЈЕ 12 ГОДИНА ВЛАСТИ И АПСОЛУТНЕ ПОДРСКЕ НАРОДА ДОДИКА СМАТРАТЕ ПОЛИТИЦКИ МРТВИМ ЈА МИСЛИМ ДА БИ СЕ СВЕ И ЈЕДАН ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ МЈЕЊАО СА ЊИМ ДА БУДЕ 4 ГОДИНЕ ВЛАСТ?

Name

Босњак из Српске

26.06.2017 13:45

Оцигледно да Срби не схватају да они имају владу и парламент.Економско -финанцијски колапс нема везе са Бакиром и Драганом. Радмановиц је као мало дјете...ет написат цу да Додик иде ал морају онда и ова двојица да оду!!! Ил сви ил ни један..хехехе..Бориславе, подилазис мало гласацком тијелу као Милорад са референдумом. Ако смијес написи и убоди у среду проблема а пусти се демагоског, глобалног изједњацавања зарад своје ил насе сујете.

Name

ЖУЋО

26.06.2017 14:02

РЕ, КУРКУМА, ХАХА, УШЛА ВАМ ЈЕ ВОДА У УШИ. НЕЋЕ ВАМ ПОМОЋИ НИ АНТИБИОТИЦИ А КАМОЛИ КУРКУМА. ОВАЈ ВИРУС ИЗДАЈЕ КРИМИНАЛА И КОРУПЦИЈЕ У КОМЕ СТЕ ДО ГУШЕ, НЕ МОЖЕ СЕ ИЗЛИЈЕЧИТИ, ГОТОВИ СТЕ. ПАКУЈТЕ СЕ И БИРАЈТЕ ЗАТВОР ИЛИ ПСИХИЈАТРИЈУ, СВАКАКО СВИ ИМАТЕ ШИФРУ, ТО ЈЕ ФАКАТ А НЕ ИЛУЗИЈА.

Name

ннн

26.06.2017 20:38

Па уљудно би било дати предсједнику подрску сада када му гори под ногама. Нисмо ни заврсили реформе, а скуп се разилази као пред пљусак. Заиграјмо брацо на палуби брода да нам сто спорије тоне.

Name

Јој

28.06.2017 11:06

Овај текс је контра продуктиван и иде у корист несретном Додику. Јер кога мрзи Ангела Меркел и коме Амреикаци уводе санкције тај високо котира код Срба. Њега би требало да они прозову за сарадњу са њима и да стално показују снимке како су га довели на власт, да кажу народу како они стоје иза њега да би уништио Републику Српску и био би готов на сљедећим изборима. Овако, бојим се да је контра пордуктивно.

Name

Све висе

26.06.2017 11:59

Све висе ових препаметних блог пљуваца РС, СНСДа и Додика. На крају це сваки гласац СзП имати свој блог или слати писма

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дартх Инвадер

26.06.2017 12:17

Све што је човјек написао је истина. Ко је гледао Вучићеву инаугурацију могао је да примијети да је Додик био онако "усамљен" и поред неколико хиљада званица. Покушавао се он натурити у први ред, да стане до Вучића или његове супруге барем. Џаба је дијелио марамице, кезио се киселим осмијехом. Видјело се да га нико не ферма ни 2%.

Name

сваста

26.06.2017 12:31

Ко пљује и унистава РС висе одтебе и твог пресједника кадаје следећи референдум да срби не смију гласати низакога осим за Додика и снсд ???????

Name

Ре

26.06.2017 12:38

Жаоо ми је али прочитај боље ово је истина и само истина а ви додикови једва чекам да вас видим кад се оствари да ваш драги оде у пензију нећу да будем груба да га пошаљем негде друго.

Name

Репо Послови

26.06.2017 13:04

Не поистовјећуј РЕПУБЛИКУ СРПСКУ са овом багром лоповском у виду снсд и њиховог великог баје.

Name

Рики

26.06.2017 16:09

Ста реци зивио Милорад додик и РС а дусмани сањајте друго ЦЕ те сањат те васе промјене хахахаха...

Name

киза

27.06.2017 04:03

Ре све мање. Није то пљување по РС-у него одбрана РС-а

Name

ре све висе

27.06.2017 09:39

СТО БИ РЕКО НАС НАРОД,,ХОДО ЈЕ КО ЈАЛОВ ПАС,,!!

Name

Перица

26.06.2017 11:59

Е мој писац, ниси ти добар у главу. Да ти није то од врућине!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

26.06.2017 12:50

Колико само различитих аналитичара, свако своје пише...док политичари и тајкуни раде свој посао.

Name

Xy

26.06.2017 13:03

Нек си му рекао.

Name

киза

27.06.2017 04:05

Е Перице, Перице опет си правио глупости у сколи. Нико ти није рекао да је сколска година заврсена па те нико висе и негледа. Отисли другари на летњи распуст, а ти уци за август

Name

@перице

27.06.2017 06:55

Распитај де мало, није од врућине. Таг: др.Семиз - Приједор.

Name

Олга

26.06.2017 12:08

Најјаче ми је кад неки никад чула блогери говоре да је Додик политички мртвац а Додик никад јачи? Па докле људи, оца му, па знам да просјечан бирач није академик али није ни толико глуп да повјерује у ово... Ја чак немам ни право гласа у РС али нисам слијепа, видим шта и како се ради. Мислим да је ово погрешна тактика опозиције да неки анонимуси који су беспослени па имају времена да пишу блогове, буду перјанице борбе против власти. Вође опзозиције требају преузети ту улогу а не анонимни блогери. Ово говорим из најбоље намјере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слажем се

26.06.2017 12:34

Како год ова тактика опозиције не пали. Не знам како то не сконтају висе. Сваке изборе све слабији и слабији а Миле све јаци и јаци. Па блесав види да треба мијењати несто. Срусице га неки локални дрипци типа овај Радовановиц и Миљан Ковац и сл... ма 100%... Освијестите се људи ако се мислите озбиљно бавити политиком, народ оцекује од вас бригу за РЕПУБЛИКУ СРПСКУ а не за Босну против Босне смо се борили 4 године!!! Не воле Срби то видите ли да губите изборе на топј тој прици. Некад имам осјецај да ми несколовани радници висе знамо и даље видимо од вас уцених људи који водите странке које су стварале Српску...

Name

ре Олга

26.06.2017 12:55

Припремите ви пара доста за изборе,радна мјеста почните измишљати већ колико је данас,полицију стављајте у функцију колико је данас,уцјењујте,пријетите,примајте и отпуштајте,паре преко бироа већ почните пласирати,па примите радника па га отпустите за три мјесеца и прије,радите шта знате јер заиста Баји гори под ногама.ПС Не гласам за никога,мој глас је скупсад за сад...

Name

МК

26.06.2017 12:57

ТЕБИ ВЈЕРОВАТНО СЕКРЕТАРИЦА ТО НАПИСА ИЛИ ДОДИКОВ САВЈЕТНИК НИСИ ТИ ТО МОГЛА САМА СМИСЛИТИ

Name

Репо Послови

26.06.2017 13:13

А ста ти то онда видис Олга? Ста? Видис ли колико смо сиромасно друство постали након баје? Колико нам дјеце фали? Колико нам младих и образованих бјези главом без обзира? Еј једна влада успије да унисти робне резерве?? Треба ли ти ста висе прицати поред тих твојих оцију лијепих које виде? Видис ти ону ствар, да не будем вулгаран као газда ти баја.

Name

јес

26.06.2017 12:10

Ево и на овој слици са лидерима видимо како је мртвац. И са Путином кад се састане је мртвац. Бога вам јесте ли ви нормални икако???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дартх Инвадер

26.06.2017 12:43

На овој слици са лидерима се види да је Додо у параноји. Човјек стално звирла лијево-десно. Одлика страха и несигурности. Основи психологије први дио.

Name

Ре

26.06.2017 12:57

Желимо да никад не постане политички мртваца. Да остане на власти још бар 2 мандата. Да већина нас гласа за нашег прецједника. Жив био прецједниче и владао још сто година. Миле до побједе.

Name

Дијагноза

26.06.2017 12:57

Хајде ми наведи са ким је у последње вријеме имао званичан сусрет осим Дарком Томашем,Луком Петровићем и сл. Па зар није мртвац. Која је улога преседника ?

Name

Еw

26.06.2017 13:15

Додик добива извјборе од новца воде из Херцегвине.

Name

Ре

27.06.2017 06:20

Није Путин цијели свијет. И он га користи док му треба кад му висе не буде требао отрест це га ко слину.

Name

ннн

26.06.2017 12:20

Испада да треба да вјерујемо Радовановицу а не властитим оцима. Пазљиво сам гледао пренос пријема код предсједника Вуцица. Оно сто су сви видјели је то да је Предсједник Додик имао веома вазну улогу током цијелог десавања и да је третиран на највисем нивоу како и доликује. Немојте бити толико наивни и мислити да је Предсједник Додик било ста урадио и ради без пуне подрске гдина Александра Вуцица. Предсједник Додик је један од најбољих политицара на простору бивсе Југославије и то доказује сваки дан. Повлаци саховске потезе а све у циљу опстанка и јацања Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ННН за ннн

26.06.2017 13:54

Ти опет прескочио терапију .... не ваља ти то.

Name

ре ННН за ннн

26.06.2017 14:30

Није прескоцио, носи сепете свог драгог водје...

Name

ре ннн

26.06.2017 14:47

Цовјече лијечи се док још можеш.

Name

ЖУЋО

26.06.2017 16:26

РЕ ННН, ВУЧЕ ОН ПОТЕЗЕ ПИУНИМА И БУДАЛАМА КАО ШТО СИ ТИ, АЛИ ТАМО У БГ ОН ЈЕ БИО ПИУН И ОБИЧНИ БАТЛЕР. А ШТО СЕ ТИЧЕ ШАХА БУДАЛО ПА ЗАР НЕЗНАШ ДА ТИ ШЕФ НЕЗНА НИ ФИГУРЕ ПОРЕДАТИ.

Name

Ре

26.06.2017 16:31

Браво пријатељи то је Медина истина ал ИМА ових јадан па покусавају да пљују по лицности Милорад додика ал фала богу мањина па нису ни битни.

Name

разумио

27.06.2017 05:04

Браво предсједнице, ста има на палуби брода?

Name

ИНФО плус

26.06.2017 12:20

Боже помози! Бице то славље без преседана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бетовен

26.06.2017 12:22

Какво је ово лупетање. Много су ми симпатицни новинари који пису о стварима о којима не знају ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

26.06.2017 12:38

И сви се боре 10 година против "политичког мртваца" и он опет "жив"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ко

27.06.2017 10:11

Ванпир..........

Name

попара

26.06.2017 12:40

Мислим да би се требао организовати референдум који би потврдио да је Додик дозивотни предсједник РС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деспот 1991

26.06.2017 12:45

Још од 2008 год. поданици тзв међународне заједнице говоре о додику као одлазећем политичару или чак као о политичком мртвацу. Те 2008. год Слободан Наградић, тада као члан ПДП-а у Мостару је окупио једну сумљиву дружину на фону приче да је Додик политички мртвац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалудан покусај

26.06.2017 12:45

Тацно све и види се и по томе како се на инаугурацији дрзи за Вуцица не одвајајуци се ни на трен и вазда у првом реду и кадру алиииии...!? ДЗАБА МУ САВ ТРУД офиро је и себе и свој народ својим грескама и потезима који му само у имовинском смислу иде на руку али зато је изгубио све остале људске вриједности и унизио свој народ..АФЕРИМ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

26.06.2017 13:02

МА ЈОК БРЕ КАКАВ МРТВАЦ ТО ЈЕ СЕЉАЦКИ РУДОЊА САД ЦЕ ОН НА КОРИДУ ТАМО ЈЕ ОН ЗАПАЗЕН ИМА ДА ДИГНЕ РОГОВЕ ПА КОМЕ ОПАНЦИ КОМЕ ОБОЈЦИ КО СИСА МЕРКЕЛОВУ И ЕВРОПУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.06.2017 13:17

Ви Републику Српску видите само у долини Врбас.

Name

флорида

26.06.2017 13:27

Док се год буде појављивао на изборима,побједјиваце.Зивио Предсједник Републике Српске..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

28.06.2017 10:39

Тацно тако!

Name

бакица

26.06.2017 13:55

Ја морам да вас обавијестим на васу залос да Вуциц обозава Додика и да Додик говори оно сто му казе Београд.и све док запад подрзава независно Косово Додик це спомињати независност РС.А српски народ у РС стоји уз Додика .Зивјела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре бакице какице

27.06.2017 15:08

Да Бог да направили референдум за отцјепљење. Не моземо доцекати тај дан. Потпис: Босњаци (55% становниства дрзаве БиХ)

Name

ннн

28.06.2017 10:40

Република Српска има свој Устав и надлезности! Немамо потребе да се од било цега одвајамо када смо вец одвојени!

Name

ЛЕМИ

26.06.2017 14:22

Главни кривац за изостанак билатералних сусрета измедју Додика и Вуцица је управо Вуциц, који је зарад слузбе својим газдама са запада показао да је спреман да се одрекне и Републике Српске, и Косова, али и националних интереса саме Србије. Али на страну сад то, не могу да разумијем овакво спрдање са референдумом, као да господин Радовановиц нема појма због цега је организован, и какав знацај разлог његовог организовања има за РС. Невјероватно је колико у Српском народу има особа које су спремне да се спрдају са националним интересима сопственог народа, зато се и налазимо гдје се налазимо. А цињеница да управо они којима су пуна уста демократије и људских права осудјују референдум у РС као нај демократскији нацин одлуцивања и право сваког народа, није ни вриједна коментара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

26.06.2017 15:56

Тај исти Радовановиц је 4 године борио се у Приједорском одреду Специјалне полиције РС.

Name

ЛАКИ

26.06.2017 16:28

РЕ, СССС, ЗАТО ГА ОВА ДЕЗЕРТЕРСКА ВЛАСТ И НЕ ВОЛИ. ОН ЈЕ ЗА ЊИХ ИЗДАЈНИК, А ЧОВЈЕК ЈЕ У ПРАВУ100 ПОСТО.

Name

БиХ 4 алл

27.06.2017 00:57

Де се мало подсјети ста је било послије референдума??? је ли народна скупстина ипак морала да промјени закон о празницима и 9.јануару као дану републике? Референдум је био фарса! Најгори лидер једног народа на балкану свих времена...политицки побацај одбацен од свију..зивио предсједник и политика негирања дрзаве,зивјела изолација...мозе са лидером сјеверне кореје да успоставља добре односе једино...

Name

спасо

26.06.2017 14:25

Једини нацин да се СНСД скине са власти је да се садасња опозиција приликом изборне кампање идуце године јавно огласи да нико неце бити отпустен из будзетских фирми гдје раде претезно цланови СНСД-а. Наравно, осим оних који су уцинили пронвејере и кривицна дјела преваре и користења политицког полозаја. Једино тако це се некако дио бираца довести на страну оних који (будимо реални) нису "свеци" али су свакако мање "зло" од садасњих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

26.06.2017 15:51

Бозе.колико мрзње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац ВСС

27.06.2017 05:42

Не мозе да се воли онај ко непрекидно, организовано, плански, са својом друзином, наноси стету народу и земљи за коју су многи зивоте дали. Доказа је на све стране. Према томе, сто прије треба да оде са власти, заједно са својом друзином - да одговарају за своја недјела, криминал, корупцију, непотизам ...

Name

Маја

26.06.2017 15:57

Ко другом.копа јаму.сам упада у њу па зло радити а добру.се надати није никад могло али сте.задојењи мрзњом сацувај бозе.па ни бог вас неце код себе.а земља вас без соде бикарбоне неце сварити.Само ви прицајте прицајте и те доде крај.И.ста онда треба земљом ходати а кјуда ви.мислите отпадници.злотвори. србо.мрсци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роле

26.06.2017 16:06

А који је ово борислав неки битан Фактор одма СЕ води да је плаценик öд устаса и запада говнар неки мрс мајмуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Нови Град .

27.06.2017 08:32

Бас је добијо симпатицно име МИЛОХЛАД .Дао Бог да и њему вец једном додје крај .То је цовјек који је политицки истросен . Мора једном доци пред лице правде и одговарати за сва недјела које је нанио овом народу . У ланцу криминала које су имали његови послусници ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

не мозе ми нико ниста

27.06.2017 08:44

Људи јел Додик пјевао на весељу код Вуцица? Добар предсједник а и пјевач незнам зашто није запјевао да одушеви стране званице. Можда би га скинули са црне листе

ОДГОВОРИТЕ
Name

били

27.06.2017 10:29

Мој јадовановицу док се додик надме нас це пола крепат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

27.06.2017 11:50

Милокрад Додик Бакир Изетбеговиц и Драгон Цовиц су највеци непријатељи Босанскохерцеговацком народу то треба јавно стрељати без било какве пресуде. Тај дан ставити у дрзавни празник јер би се ослободили највецих злоцинаца данасњице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

27.06.2017 13:45

А овај Радовановиц је политицки имбецил.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са зељом

27.06.2017 14:38

Да ти то буде у истину тако и да бог помогне да криминалци оду и врате покрадено аменннн.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сирцо

27.06.2017 16:43

А ти си неки политицки побацај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре борислав радовановиц

27.06.2017 16:52

Баја кад буде осјетио лосе ти нецес имат ни за сендвиц,у то сам убиједјен као да је сутра Видов дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре за све

27.06.2017 19:44

Ко још може да подржава Додика. Могу они који су се преко снсд-а угурали на државне јасле. Други су реални и незадовољни, логично.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

28.06.2017 09:06

Симптоматицно је да су босански муслимани оптерецени са Милорадом Додиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

28.06.2017 09:42

Дуго ал стварно дуго нисам бољи теxт прочитао убо је у сриду што би се рекло,докле год се не ријешимо тројице главоња неће нам бити боље,јер зашто они неће у ЕУ да идемо па зато што би завршили сви у затвору мућните онда главом. овако ја вама псујем српску и усташку мајку а ви мени балијску док они сједе и лочу по ресторанима. Поздрав свимааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

28.06.2017 10:45

Не зелим да упаднемо у замку да као сва тројица лидера нису добри.Јасно ми је да је Бакир уназадио свој народ , од Сарајева направио касабу, проневјерио огроман новац, али у исто вријеме ми смо презадовољни радом насег Предсједника Додика а цини ми се да су и Хрвати задовољни радом свог представника. Овдје се подмеце теза као сви не ваљају, то не стоји!

Name

Дали би....

28.06.2017 21:01

Господин Радовановиц писао овакве текстове да је којим слуцајем постављен за нацелника полицијске управе Приједор? Мислим да дајуци оволико медијског простора сваком појединцу који сматра да заслузује висе и да је закинут он лицно а након тога му одједном проради савјест па све зна, ми у ствари тонемо све дубље. Сви смо ми мање висе незадовољни и сматрамо да заслузујемо висе али........ По цему си ти јунаце у овом друству заслузнији за несто од нас осталих? И када вец цитас са усана, лица, оцију и људских покрета ти си стварно феномен и то мозес добро уновцити... Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коњиц.

29.06.2017 05:34

Држ се Миле још си жив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамир

29.06.2017 11:38

Ви са БН-а сте дуго алфа и омега на овим просторима.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамир

29.06.2017 12:23

ХАХАХА...

ОДГОВОРИТЕ