Звездина понуда за несуђеног Партизановог Бразилца!

300. 000 евра за позајмицу + плата! Црвено-бели се надају да ће успети да издејствују долазак офанзивца Коринтијанса Габријела Маркињоса.

Фудбал 25.06.2017 | 18:45
Звездина понуда за несуђеног Партизановог Бразилца!
Један Бразилац је задужио црвено-бели дрес и дебитовао у пријатељском сусрету са Рударом, други би, пак, представља истинску бомбу. Руководство Црвене звезде намерава да офанзивни део екипе појача још једним држављанином највеже земље Јужне Америке. И то играчем који има много јачи ЦВ од Рикардиња.

Одговорни са Маракане су бацили око на крилног везисту и плејмејкера КоринтијансаГабријела Маркињоса. Реч је о момку који је један од најбољих игртача тамошњег шампионата и чије ангажовање представља „скуп спорт“.

Иначе, Габријел Маркињос је несуђени фудбалер Партизана, црно-бели су у лето 2015.године улагали велике напоре до његовог потписа. Преговори су ишли у добром смеру, али на крају нису финиширани. Тада је Маркињос био члан саудијског Ал Насра, али се вратио у домовину и заблистао.

Прво у Сантосу, а последњих годину дана у Коринтијансу са којим има уговор до 2020.године. Управо уговорна обавеза са славним клубом из Сао Паула представља озбиљну препреку у жељи да се ангажује проверени кадар. Ипак у Јужној Америци су уговори релативна категорија.

Журнал пише да постоје индиције да би Црвена звезда могла да ангажује Маркињоса на једногодишњу позајмицу и да би за тај луксуз морала да плати 300.000 евра. Наравно, нешто више требало би да издвоји за његову годишњу плату.

Поред Коринитјанса Маркињос је бележио добре игре у Интернасионалу и Палмерирасу. Поседује јако озбиљан ЦВ, а оно што је је добро јесте чињеница да иза себе има континуитет игара. Дакле, не би дошао у Београд у запуштеном стању попут Пабла Моучеа и Едсона.

Прошле године је за Коринтијанс одиграо 27 првенствених мечева, постигао је пет голова и имао три асистенције.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар