Ђукић у Словенију води 27 играча, стиже и Леонардо!

Шампион Србије ће у Словенији одиграти још четири тест меча уочи почетка квалификација за Лигу шампиона.  Фудбалски клуб Партизан после Златибора припреме наставља у Словенији. Од младих играча који су били и на Златибору остала су тројица.

Фудбал 25.06.2017 | 16:15
Ђукић у Словенију води 27 играча, стиже и Леонардо!
То су штопери Страхиња Бошњак и Светозар Марковић као и нападач Ђорђе Јовановић.

Црно-бели ће у Моравским Топлицама код Мурске Суботе радити 11 дана, а очекују их четири тест меча – Каффенберг (27. јун), Копенхаген (29), ЦСКА Москва (1. јул) и Урал (4).

Повратак целог погона у Београд планиран је за 5 јули, а већ 11. јула (још незванично) је на програму први меч квалификација Лиге шампиона против подгоричке Будућности.

Следи други део припрема!

Фудбалери Партизана су на Златибору почели "загревање" за наредну сезону, где су највише радили на кондицији и успут су одиграли и два "тест меча" у којима су забележилипоразе од Зете и лучанске Младости, док ће други део припрема одрадити у Словенији.

Екипа је отпутовала у недељу за Словенију и план је да у Моравским Топлицама код Мурске Соботе, где ће боравити 11 дана, одиграју четири сусрета.

Први ривал, већ у уторак, биће аустријски Капфенберг (17.30х), потом се у четвртак састају саданским шампионом Копенхагеном (18.00), у суботу играју против руског ЦСКА (термин ће бити познат касније), а генерална проба биће још један руски клуб - Урал, 4. јул (17.30).

Биће то последњи пријатељски меч Партизана уочи прве такмичарске утакмице у квалификацијама за Лигу шампиона против подгоричке Будућности, а још није познато да ли ће се меч играти 11. јула.

Мирослав Ђукић је у Словенију повео 27 фудбалера, неки од њих ће се прикључити касније, а очекује се и долазак појачања из Вестерлоа - Немање Милетића.

Партизан у Словенији:

Голмани: Филип Кљајић, Немања Стевановић, Марко Јовичић и Ђорђе Лазовић;

Одбрамбени играчи: Мирослав Вулићевић, Милан Радин, Немања Милетић, Мохамед Мунир, Бојан Остојић, Светозар Марковић, Лазар Ћирковић, Страхиња Бошњак;

Играчи везног реда: Марко Јевтовић (стиже 29.6.), Евертон, Небојша Косовић, Марко Јанковић, Саша Илић,Петар Ђуричковић, Саша Марјановић, Немања Михајловић, Леонардо (стиже 27.6.), Стевановић Ален, Ђорђе Пантић;

Нападачи: Ђурђевић (стиже 29.6.), Таwамба, Владимир Ђилас и Ђорђе Јовановић.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар